Noggrann processoperatör

Noggrann processoperatör

Vi söker en noggrann och erfaren processoperatör till vår kund i Umeå.

Information om uppdraget:

Vi söker nu en processoperatör till en av våra kunder inom läkemedelsindustrin med stationeringsort Umeå. Arbetsuppgifterna rör främst etikettering och paketering av de läkemedel som tillverkas vid enheten. Arbetet sker såväl vid automatiserade linjer som genom manuell hantering. Arbetet är förlagt under dagtid, måndag-fredag.

Tjänsten är på heltid och förväntas starta till hösten. Du anställs av StudentConsulting och arbetar sedan som uthyrd konsult hos vår kund.

Detta söker vi:

Verksamheten ställer höga krav på hygien och kvalitet, det är därför viktigt att du som söker är noggrann och kan arbeta utifrån gällande kvalitetsregler. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande och vi ser gärna att du tidigare har arbetat utifrån kvalitetssystemet GMP.

Utöver detta söker vi dig som är flexibel, nyfiken samt har en god samarbetsförmåga. En viktig egenskap för uppdraget är också att du är uppmärksam när det kommer till detaljer och drivkraften till att ta egna initiativ. Vi ser också gärna att du har ett tekniskt intresse. Vidare har du en 3-årig gymnasieutbildning där teknisk utbildning eller bakgrund kommer vara till din fördel.

Anställningen förväntas starta till hösten.

Låter detta intressant? Välkommen att skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se