Nätverkstekniker/IT-tekniker

Nätverkstekniker/IT-tekniker

Har du erfarenhet av nätverk och vill ta nästa steg i ett spännande företag? Vi söker nu dig som har erfarenhet inom området till en tjänst som nätverkstekniker till ett företag i centrala Umeå.

Information om uppdraget:

I rollen som nätverkstekniker kommer du ha driften som ditt främsta ansvar men också utbyggnaden av företagets befintliga kunder och nätverk.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå främst utav:
  • Planera och delta i driftsättning, uppgraderingar och ombyggnad av bredbandsnäten
  • Felsökning i bredbandsnäten
  • 3rd line support för kundrelaterade problem
  • Tjänsteleverantörer, driftsättningar, uppgraderingar, förändringar, drift
  • Ha den "dagliga tekniska relationen" med våra partners/kunder och tjänsteleverantörer
  • Delta i utvecklingen av vår NOC och driftsprocesser/rutiner
Arbetet kan också komma att innebära drift och administration av interna servrar och system, uteslutande Linux och open-source samt drift och administration av kontorsnätverk. För dig som vill erbjuds möjligheten att resa utomlands i tjänsten.

Detta är en rekrytering, vilket innebär att du rekryteras av oss på StudentConsulting och blir anställd av kundföretaget. Anställningen är på heltid, och inleds med en provanställning.Vi berättar mer om företaget vid kontakt efter ansökan.

Detta söker vi:

Vi söker dig med följande profil:
  • Erfarenhet av nätverk (Routrar, switch, IP, Ethernet)
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift, meriterande med fler språk utöver dessa
  • Meriterande med erfarenhet från programmering, serverdrift samt administration
Utöver detta så söker vi dig som är självgående i ditt arbete och har ett flexibelt förhållningssätt. Vi tror att du har ett inre driv i att vilja utveckla dig själv och företaget. Det är av stor vikt att du som söker besitter en god social kompetens då arbetet till stor del består av kontakt med kunder, kollegor och leverantörer.

Låter detta som något för dig? Varmt välkommen in med din ansökan via vår hemsida, urval och intervjuer sker löpande. Eventuella frågor om denna tjänst besvaras av malin.norgren@studentconsulting.com.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com