Montörer sökes för kommande uppdrag!

Montörer sökes för kommande uppdrag!

Nu söker vi fler montörer för kommande behov till ett välkänt och ledande företag inom läkemedelsindustrin! Intervjuer kan komma att ske redan i december men start är planerat till början av januari.

Information om uppdraget:

Tjänsten förväntas starta i januari men är beroende på hur behovet ser ut för kundföretaget. I tjänsten som montör kommer du ansvara för tillverkning av artiklar, montering av instrument, påfyllnad av golvlager och utplockning av material samt kontroll och paketering enligt gällande specifikationer.
Utöver detta ansvarar du även för att vara delaktig i den dagliga planeringen inom gruppen, hålla ordning och reda samt följa gällande lagar, regler och policys.

Du som anställd förväntas även definiera, rapportera och i förekommande fall utreda avvikelser och ta en aktiv roll i att initiera och driva förbättringar inom produktionen och företaget.

Ansvarsområde:
  • Säkerställa att levererad produkt överensstämmer med gällande dokumentation och utförandestandard.
  • Löpande föreslå och efter överenskommelse med närmsta chef även genomföra förbättringar i den egna arbetsprocessen och arbetsmiljön.
  • Hantera och vårda processutrustning, mätdon och annan arbetsplatsutrustning enligt anvisning.
  • Löpande arbeta med att uppnå verksamhetens mål, kvalitetsplan och kvalitetspolicy, samt personliga mål.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
  • Montering, kontroll, modultestning och paketering av produktionsgruppens produkter, reservdelar och tillbehör.
  • Administration av orderdokument i enlighet med upprättade dokumentsatser, procedurer och instruktioner.
  • Hantering av returer på tillbehör och reservdelar.
  • Löpande föreslå och efter överenskommelse med närmaste chef även genomföra förbättringar i den egna arbetsprocessen och arbetsmiljön.
  • Vara behjälplig och samarbeta med övriga avdelningar och kollegor för att tillgodose kundernas önskemål, krav och förväntningar.
  • Vid behov rotera inom verksamhetens olika avdelningar.
Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du anställs av StudentConsulting och arbetar hos kund.

Detta söker vi:

Det är meriterande om du som söker har en 3-årig gymnasial utbildning inom teknik alternativt minst 1 års erfarenhet av montering inom tillverkningsindustri.
Du bör även ha god datorvana då dokumentation är vanligt förekommande i arbetet. Vi söker till flera tjänster och en av dessa finns även krav på att ha arbetat med elektronik tidigare.

Som person har du god social kompetens för att fungera bra i grupp samt för att stödja gruppens utveckling. Du är kreativ i ditt arbete för att hitta lösningar och förbättringar i produktionen. Du har god samarbetsförmåga och hög servicekänsla vid kontakt med kollegor och kunder - interna såväl som externa.

Har du det som krävs, sök tjänsten redan idag då intervjuer sker löpande.
Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com