Meriterande extrajobb som försäkringshandläggare

Meriterande extrajobb som försäkringshandläggare

Till vår kund Trygg-Hansa söker vi nu studenter som vill jobba extra som försäkringshandläggare inom området sjuk- och olycksfallsskador i Umeå.

Information om uppdraget:

Trygg-Hansa är ett av Sveriges största försäkringsbolag och erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner och företagare, exempelvis bilförsäkring, hemförsäkring, samt sjuk- och olycksfallsförsäkring.

I arbetet kommer du ha kontakt med Trygg-Hansas kunder och hjälpa de som råkat ut för olyckor eller drabbats av sjukdom. Jobbet innefattar att ta emot anmälningar och reglera ersättning i enlighet med försäkringsvillkoren. Skadorna som du reglerar kommer in via telefon och kan vara av varierande svårighetsgrad.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du anställs av StudentConsulting och jobbar hos Trygg-Hansa. Uppdraget beräknas starta i början på december och inleds med två veckors utbildning på heltid. Arbetstiderna är måndag till fredag mellan 8-17 och du som söker ser vi gärna kan jobba 1-2 pass i veckan kombinerat med dina studier. Anställningen innefattar även sommarjobb på heltid, samt jobb under andra skollov. Sista ansökningsdag är 23/11 men intervjuer sker löpande och gruppen kan komma att tillsättas innan dess, så välkommen in med din ansökan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande på minst 50% och är tillgänglig för jobb under sommaren. Vi ser gärna att du har mer än 1 år kvar på dina studier. Erfarenhet från skadereglering eller liknande arbetsuppgifter är meriterande, men inget krav. Då en stor det av arbetet består av att möta försäkringstagarna via telefon är det viktigt att du trivs med detta och gärna har tidigare erfarenhet av att jobba med telefon som ditt främsta arbetsredskap.

Du sätter ett stort värde på goda kundrelationer och ser en hög servicenivå som en självklarhet i ditt arbete. Du har en analytisk förmåga och kan snabbt ta in information och fatta välgrundade beslut. Vidare ser vi att du har en positiv attityd, trivs med att arbeta självständigt såväl som i team och med varierande arbetsuppgifter.

Du som söker har ett naturligt sätt att möta människor med empati och lyhördhet. Du drivs och motiveras av att arbeta mot uppställda mål i ett högt tempo, där du är stresstålig, strukturerad och driven. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket samt god datavana.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se