Mätningstekniker till Geoteam

Mätningstekniker till Geoteam

Har du erfarenhet av mätningsteknik och letar efter nästa utmaning? Geoteam har flera intressanta uppdrag för dig som vill ta nästa steg.

Information om uppdraget:

Geoteam är ett av Sveriges ledande företag inom geodetiska mätningar och har vuxit och utvecklats snabbt av egen kraft, med duktiga och engagerade medarbetare samt trogna kunder.

Rollen innebär främst att du jobbar ute i fält. Arbetsuppgifterna kommer variera mellan upprättande av stomnät/byggnät, detaljinmätning, bygg-/anläggningsutsättning och mängdreglering. Mättekniker/ingenjör är en kundfokuserad yrkesroll där affärsmässighet, kundbemötande och samarbetsförmåga är av vikt. Det ställs också tydliga krav att du som person är social, serviceinriktad och har förmåga att etablera goda relationer. Stor vikt läggs vid självständighet - där du på egen hand ska kunna ta tag i tekniska problem och föreslå effektiva lösningar. Att du är noggrann, ansvarsfull och tydlig i din kommunikation ser vi som en självklarhet.

Du rekryteras av StudentConsulting och anställs av Geoteam. Intervjuer sker löpande. Placeringsorter är Umeå, Stockhom och Eskilstuna.

Detta söker vi:
  • Du är utbildad mätningstekniker/-ingenjör eller har annan likvärdig utbildning.
  • Du har minst tre års arbetslivserfarenhet inom mätningsteknik.
  • Du har B-körkort.
Geoteam använder Trimble och Leica instrument, samt programvaran SBG-GEO. Övrigt kunnande i programvara är meriterande. Meriterande är också erfarenhet av AMA och MER. Tjänsten förutsätter god datorvana och kunskaper i svenska eller engelska, övriga språk är meriterande.

Låter detta intressant? Skicka gärna in din ansökan eller kontakta rekryterare malin.norgren@studentconsulting för mer information.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com