Ledigt jobb som truckförare i Umeå

Ledigt jobb som truckförare i Umeå

Just nu söker vi på StudentConsulting truckförare till ett uppdrag hos vår kund i Umeå. Vi söker dig med minst C behörighet. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget:

Vi behöver dig som kör truck på ett säkert och effektivt sätt och kunder får rätt varor levererade. Arbetsuppgifterna är i huvudsak att lasta större objekt för transport.
Tjänsten är ett sommarjobb med chans till förlängning.
Arbetstiden är dagtid måndag-fredag och uppstart är omgående, vänta därmed inte med din ansökan!

Detta söker vi:

Din profil

Vi välkomnar dig med minst truckkort C som har goda kunskaper inom godslastning och truckkörning att söka tjänsten. Rollen kräver samarbetsförmåga och du behöver vara lösningsorienterad och ansvarstagande.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 12 juni 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com