Ledigt jobb som C/CE-chaufför i Umeå

Ledigt jobb som C/CE-chaufför i Umeå

Vi söker dig som vill jobba som CE-chaufför i sommar. Jobbet pågår under sommaren med chans till förlängning.

Information om uppdraget:

Vad går jobbet som CE-chaufför ut på?

I det här jobbet kommer du att arbeta med lastbilskörning och godslastning. Våra kunder har olika körningar inom Västerbotten och lokala körningar i Umeå. Arbetet startar med en inskolning för att sedan pågå under sommaren, med chans till förlängning. StudentConsulting sköter rekryteringen och du anställs hos vår kund som vi berättar mer om vid kontakt efter ansökan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har C-körkort, CE-körkort, YKB och ADR. Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom lastbilskörning och godslastning att söka tjänsten. Om du har erfarenhet av service, eller har erfarenhet inom godsmottagning ser vi det som meriterande.Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Stor vikt läggs vid personlighet.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com