Lagerarbetare med truckkort sökes

Om jobbet

Information om uppdraget

Nu söker vi en noggrann, självgående och tekniskt intresserad lagerarbetare till vår kund i Umeå.
Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av godsmottagning, plockning och truckkörning. Därför är det ett krav att du som söker innehar truckkort A2.

Uppdraget är en heltidsanställning och planeras starta så fort vi hittar rätt kandidat med en provanställning på 6 månader. Du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund. Detta uppdrag är långsiktigt och det finns stor chans att du blir övertagen av kund.

Kunskaper för uppdraget

Det är av stor vikt att du som söker är noggrann och strukturerad, har vana av att köra truck och vi ser gärna att du har arbetat på lager tidigare. Du skall även ha ett tekniskt intresse som du på ett tydligt sätt kan presentera och styrka. Du får gärna ha gått en utbildning med teknisk inriktning alternativt skruvar en del hemma. Vidare tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är självgående.

Ta chansen och sök redan idag! Urval och intevjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!