Lagerarbetare/Materialhanterare sökes till APL i Umeå

Lagerarbetare/Materialhanterare sökes till APL i Umeå

Är du en positiv och noggrann person med lagervana, erfarenhet av att följa instruktioner och ser dig om efter ett nytt jobb inom lager?

Information om uppdraget:

Som lagerarbetare tillhör du Materialhanteringen inom APL och kommer huvudsakligen att ansvara för att förse verksamhetens tillverkningsenheter med insatsvaror, samt mer traditionellt lagerarbete såsom godsmottagning, inlagring, plock och inventering. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, hygien och förmåga att följa skrivna instruktioner och uppsatta rutiner.

Teamet består idag av 4 medarbetare varför det blir extra viktigt vem du är som person och att du har lätt för att samarbeta.
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Uppdraget förväntas pågå i 3 månader med start 2/3.

Detta söker vi:

För att vara aktuell ska du ha:
  • Gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av GMP, god dokumentationsvana samt vana att arbeta efter skrivna instruktioner.
  • Tidigare erfarenhet som lagerarbetare, inom läkemedels- eller livsmedelsbranschen är meriterande.
  • God datorvana, vana att jobba i WMS-system.
  • Truckkort A2 samt B2 (meriterande).
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, förståelse i engelska.
Vi tror vidare att du är noggrann, positiv och flexibel som person med förmåga att arbeta strukturerat och metodiskt. Vi söker dig som är ansvarstagande, engagerad och prestigelös med god samarbetsförmåga. Du är proaktiv, lyhörd och kommer gärna med förbättringsförslag och idéer för att utveckla avdelningen. Arbetet innebär en del tunga lyft, varför du behöver vara vid god fysik. Stundtals kan arbetet också innebära ett högt arbetstempo. Då vi jobbar i olika arbetsstationer ska du trivas med att hela tiden lära dig något nytt för att utvecklas.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du anställs av StudentConsulting och arbeta på APL.

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kommer tillsättas direkt vi hittat våra kandidater. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan omgående.

Sökord: Lagermedarbetare, Lager

Sökord: Lagermedarbetare, Lager
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com