Kompetenschef inom distribution elnät

Kompetenschef inom distribution elnät

Vår kund söker kompetenschef inom distribution elnät med 100% personalansvar!

Information om uppdraget:

Som kompetenschef har du personalansvar för projektingenjörer knutet till investering, reinvestering, underhåll och anslutning av elnät. Du, tillsammans med dina närmsta kollegor som är fyra andra kompetenschefer samt delområdets fyra leveransledare ansvarar för varsitt leveranstema, där medarbetarna arbetar. Du kommer även att ingå i delområdets ledningsgrupp

Som kompetenschef har du en roll med 100% personalansvar, det innebär ett delat ledarskap i matrisorganisation där du samarbetar mycket nära de leveransledare som har produktionsansvaret och leder medarbetarna i det dagliga arbetet och i själva verksamheten. Din tillfälliga roll kommer att jobba tätt tillsammans med leveransledare för gruppen, projektkontoret och elnät för att skapa rätt förutsättningar för gruppen att leverera utifrån de krav som ställs.

Uppdraget förväntas pågå från 15 augusti fram till årsskiftet.

Detta söker vi:

Krav:
  • Minst 3 års erfarenhet av personalansvar i chefsroll.
  • Erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen alternativt inom industrin.
  • Erfarenhet av personalledning och beteenden i förändring (förändringsledning).
  • B-körkort.
Vi söker en person med genuint intresse att utveckla människor. En ledare som vill vara just ledare för att se människor växa- inte för titelns skull och som kan balansera chefs- och ledarrollen. Du lyssnar på och finns tillgänglig för dina medarbetare. Du tar tryggt emot och fångar upp osäkerhet, signaler och frågor och kan skapa lugn även i osäkerhet genom tydlighet och transparens.

Du är ödmjuk och prestigelös i ditt sätt att vara och kan i dialog och tillsammans med medarbetarna få både gruppen och individerna att växa. Din vardag - tillsammans och i dialog med medarbetare - präglas av vår värdegrund för en värdefull företagskultur. Du har personal-, arbetsmiljö- och säkerhetsansvar för dina medarbetare och verkar för löpande kunskapsdelning och kompetensutveckling.

Är det dig vi söker? Sök redan idag då intervjuer sker löpande!

Sökord: kompetenschef, chef, personalansvar, HR

Sökord: kompetenschef, chef, personalansvar, HR
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com