Jobba som kundmottagare

Jobba som kundmottagare

Vi söker nu en kundmottagare till Ryds Glas som kan jobba heltid under sommaren med start redan i maj. Detta jobb är givande för dig som trivs att arbeta med kundservice, att ta egna initiativ och är ansvarsfull.

Information om uppdraget:

Arbetet som kundmottagare innebär att vara ansiktet utåt för Ryds Glas på Västerslätt (tidigare Umeå Glas) och jobbet innefattar mycket kundkontakt, främst över disk men även via telefon och mail. En hög kommunikativ förmåga och fingertoppskänsla för service är därför av stor vikt. Du möter kunderna som har frågor eller ärenden gällande glasleveranser och ordrar, och vi ser att du kan anpassa bemötandet efter kunden.

Du anställs av StudentConsulting och jobbar på Ryds Glas. Arbetstiderna är 7-16 vardagar.

Arbetsuppgifterna består av:
  • Administrativt arbete
  • Bemöta kunder
  • Ta telefonsamtal samt ta emot beställningar
  • Lägga upp ordar i systemet
Det är även bra om du som person är flexibel och kan hjälpa till med andra arbetsuppgifter.

Detta söker vi:

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet av att arbeta med kundservice. Tidigare erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter ses som meriterande men inget krav. Huvudsaken är att du är positiv, prestigelös och engagerad i ditt arbete. Det är bra om du är tekniskt lagd så att du snabbt kan lära dig datasystemet och komma in i arbetet.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com