Jobba med teknisk support

Jobba med teknisk support

Gillar du teknik och vill jobba med service? Vi söker nu en person som vill jobba på 1st line-support med start omgående.

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifter: Din huvuduppgift är att säkerställa att supportärenden och kundförfrågningar hanteras effektivt. Du tar emot ärenden via telefon och via ärendehanteringssystemet från företagskunder. Tillsammans i ett team på 6 personer jobbar ni för en effektiv och kvalitetsmässig support.

Du anställs av StudentConsulting och arbetar ute hos vår kund som är ett väletablerat företag inom telefoni. Vi lämnar mer information om företaget vid kontakt efter ansökan. Anställningen startar omgående och pågår till sista februari 2020. Arbetstiderna är kl 7-16 vardagar. Vid frågor, kontakta malin.norgren@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Du är en social och ansvarsfull person som har datavana och teknisk förståelse. Kanske har du erfarenhet av att arbeta med teknisk support men det är inte ett krav. Du behärskar det svenska språket väl. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett naturligt driv och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Då tillsättning är omgående sker urval och intervjuer löpande. Skicka gärna in din ansökan direkt, vi ser fram emot att få höra från dig och berätta mer om tjänsten.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com