Heltidsjobb som reservdels-medarbetare till Wist Last & Buss

Heltidsjobb som reservdels-medarbetare till Wist Last & Buss

Jobbet som reservdelsperson innebär att ha varierande uppgifter och vara en viktig del i vardagen för både kunder och mekaniker.

Information om uppdraget:

Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar. Wist strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, de välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Anskaffning av reservdelar och leverans av dessa till verkstaden och externa kunder. Beställning och även manuellt letande av dessa.
  • Planera och hantera arbetsordrar.
  • Mycket extern och intern kommunikation.
  • Behjälplig i verkstaden och godsmottagningen vid behov.
Arbetstider är måndag till fredag kl 07-16. Anställningen startar med ett vikariat på ett år för en föräldraledighet. Du som anställs behöver kunna arbeta under sommaren. Du är anställd av StudentConsulting och jobbar som uthyrd konsult till Wist Last & Buss. Start sker i mars eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tekniskt intresse och fallenhet för detta. Tjänsten startar med en inskolning men det är viktigt att du som person har grundförståelse för det tekniska, har god datavana och har med fördel jobbat i någon form av system tidigare. Vidare kräver rollen att du är serviceminded då du har mycket kommunikation med kollegor och externa parter. Samarbete är en viktig del i rollen. Arbetet har ett högt tempo och det är därför bra om du trivs med att ha mycket att göra under arbetsdagen. Det är därför också av betydelse att du är ordningsam och kan styra upp arbetet på ett bra sätt.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren:

Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar och består av två bolag. Wist Last & Buss AB i Sverige med 19 anläggningar från Kiruna i norr till Köping i söder och Wist Last & Buss AS i Norge med 15 anläggningar från Mo i Rana i norr till Volda i söder. Bolagen omsätter ca 2 miljarder kronor och har 600 medarbetare.

Sökord: Reservdelsadmin, Reservdelsadministratör

Sökord: Reservdelsadmin, Reservdelsadministratör
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com