Färgsäljare till bygghandel

Färgsäljare till bygghandel

För vår kunds räkning söker vi en färgsäljare för jobb inom bygghandeln.

Information om uppdraget:

I tjänsten som färgsäljare möter du kunder varje dag, både företagskunder och privata kunder som behöver hjälp och service.
Företaget bygger långsiktiga relationer med deras kunder och behöver en person som kan värna och utveckla dessa.
Du kommer även arbeta i butiken med arbetsuppgifter såsom kassahantering, påfyllnad av produkter och självklart möten med alla typer av kunder.

Omfattning är heltid. Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag och arbete under lördagar kan förekomma.
Uppdraget är ett konsultuppdrag på ca 3 månader som kan leda till förlängning och eventuellt anställning hos kundföretaget.
Uppdraget påbörjas under våren.

Detta söker vi:

Vi söker dig med erfarenhet av färg och ett serviceinriktat beteende. Du behöver klara av att arbeta under högt tempo och vara en kollega med god samarbetsförmåga.
Kunskap inom bygghandel och detaljhandel är meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlighet i rekryteringsprocessen.

Sökord: Bygghandel, Detaljhandel, Butikssäljare, Färgsäljare

Sökord: Bygghandel, Detaljhandel, Butikssäljare, Färgsäljare
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com