Extrajobba som servicetekniker på Infocare

Extrajobba som servicetekniker på Infocare

Söker du ett extrajobb inom IT? Nu söker vi studenter med IT-intresse till Infocare i Umeå.

Information om uppdraget:

Tjänsten kommer att innebära arbetsuppgifter som att installera/byta IT-utrustning på arbetsplatsen; datorer och skärmar men även övrig teknisk utrutsning som är vanligt förekommande.

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara student eller ha annan sysselsättning på minst 50%. Du ska känna dig trygg med enklare installering av datorer samt annan IT-utrustning. B-körkort är en merit då kortare resor till kunder kan ingå i tjänsten. Vi ser gärna att du kan arbeta 1-2 pass i veckan, men arbetsmängden kan komma att variera. Arbetstiderna är dagtid vardagar.

Detta söker vi:

Vi ser att du är en person som är serviceinriktad och med ett stort fokus på kundnöjdhet då du kommer ha kundkontakt i tjänsten. Du har gärna erfarenhet av programvaru-installation. Du utför även ditt arbete på ett noggrant och effektivt sätt. Tjänsten innebär att du anställs av StudentConsulting med arbetar ute hos kund.

Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se