Extrajobba som administratör inom ekonomi och inköp

Extrajobba som administratör inom ekonomi och inköp

Nu söker vi en strukturerad och självgående student som vill jobba administrativt på Vnext under terminen och sommaren.

Information om uppdraget:

Vnext jobbar med att utveckla och förvalta data- och telekommunikationsnätverk och har centrala lokaler mitt i Umeå. Som administratör är dina arbetsuppgifter att vara behjälplig på ekonomiavdelningen samt på inköpssidan. Bland annat redovisning, fakturering och bokföring är förekommande arbetsuppgifter.

Arbetet är förlagt under kontorstid (kl 8-17) och förväntas uppgå till ca 15-20 tim/vecka under terminen och heltid under sommaren. Det är därför viktigt att du är flexibel och har tid att lägga på jobbet. Du anställs av oss på StudentConsulting och blir uthyrd som konsult. Tillsättning sker så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Ett krav för att kunna söka denna tjänst är att du studerar eller har annan sysselsättning minst 50%. Vi ser gärna att du har utbildning inom ekonomi, handel eller motsvarande. Har du erfarenhet av liknande uppgifter är det meriterande. Är du student ser vi gärna att du har minst 1,5 år kvar av studierna då uppdraget är långsiktigt.

Rollen ställer höga krav när det kommer till förmågan att bli självgående snabbt och ta ansvar samt initiativ. Du är driven och engagerad och med noggrannhet och en god kommunikativ förmåga tar du dig an arbetsuppgifterna på bästa sätt. Att vara flexibel är inget problem för dig.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com