Extrajobba som Grafisk Formgivare

Extrajobba som Grafisk Formgivare

Vi söker två stycken studenter som vill arbeta extra som grafiska formgivare till kommunikationsbyrå i Umeå!

Information om uppdraget:

Denna kommunikationsbyrå har nu behov av grafiska formgivare som kan arbeta med de projekt och uppdrag som är aktuella. Just nu är det mycket att göra och fram till sommaren kommer det finnas behov av hjälp.
Du kommer ingå i projektgrupper för de olika uppdragen och bidra till byråns kunders viktiga marknadsföring och strategiska kommunikation.
Arbetstider är flexibla och tjänsten kommer tillsättas så fort som möjligt. Vänta alltså inte med din ansökan!

Detta söker vi:

Vi söker dig med intresse för grafisk formgivning. Har du erfarenhet är det meriterande. Du behöver vara en kreativ lagspelare som kan bidra med energi till arbetsgruppen. Vi efterfrågar en person som är villig och engagerad att göra ett gott arbete. Det är en fin chans till ett meriterande extrajobb detta!

Sökord: Kommunikation, Marknadsföring, Extrajobb, Formgivare, Grafisk formgivare

Sökord: Kommunikation, Marknadsföring, Extrajobb, Formgivare, Grafisk formgivare
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Designer, Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com