Extrajobb som ekonomiassistent till Gustafssons Rör i Umeå!

Extrajobb som ekonomiassistent till Gustafssons Rör i Umeå!

Är du student och ser dig om efter ett meriterande extrajobb som ekonomiassistent?

Information om uppdraget:

Som ekonomiassistent på Gustafssons Rör kommer dina främst arbetsuppgifter innefatta:
  • Leverantör och kundreskontra (fakturering)
  • Redovisning
  • Inregistrering, avstämningar, tidsregistrering
  • Orderhantering
I rollen kommer du arbeta tätt ihop med företagets ekonomichef och stötta upp där det behövs. Du kommer även vara behjälplig i ekonomifrågor gentemot företagets projektledare och servicechef.
För att lyckats i rollen är det viktigt att du har erfarenhet från att ha arbetat i ekonomisystem med liknande arbetsuppgifter.
Uppdragets omfattning kan variera men du bör kunna arbeta minst 8 timmar i veckan. Arbetstiderna är flexibla mellan 7-16.

Vi ser gärna att du som söker har några år kvar av dina studier då du gärna får stötta upp löpande under terminer. Det finns också goda möjligheter till sommarjobb.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet från att tidigare ha arbetat i ekonomisystem med samma typ av arbetsuppgifter. Vi tror att du som söker läser en utbildning inom ekonomi och har ett intresse av att utveckla dina kunskaper och färdigheter praktiskt.
Du har lätt för att lära dig nya IT system och det är meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetat i affärssystemet Entré.
Som person är du driven och framåt och vill alltid göra ditt bästa. Du är observant, lyhörd och ser dig själv som en problemlösare.

Denna tjänst kommer innebära att du arbetar som konsult via StudentConsulting på uppdrag hos Gustafssons Rör.

Rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av StudentConsulting.
Vi går igenom urvalet löpande och så vänta inte med din ansökan.

Sökord: Ekonomi, Extrajobb, Student, Ekonomiassistent

Sökord: Ekonomi, Extrajobb, Student, Ekonomiassistent
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com