Extraarbete som paketsorterare!

Extraarbete som paketsorterare!

Är du student och söker ett extrajobb? Vi söker nu personer som vill arbeta med sortering av post och paket.

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna innebär sortering av paket. Arbetstiderna är mån-fre 06:30 -12, även kvälls- och helgarbete kan förekomma. Du bör kunna jobba ett par dagar i veckan men det kan även tillkomma extrapass. Därför ser vi gärna att du har ett flexibelt schema. Du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till kunden.

Detta söker vi:

Du som söker är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Arbetet kan vara fysiskt tungt och i högt tempo, så vi ser att du som söker är noggrann, snabb och engagerad. Vidare är du flexibel och inte främmande för att hoppa in med kort varsel. Liknande erfarenheter är meriterande, men inget krav.

Är du den vi söker? Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person så ansök redan idag. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se