Engagerad servicetekniker för Norrland sökes till Tingstad!

Engagerad servicetekniker för Norrland sökes till Tingstad!

Är du måldriven, kommunikativ och brinner för god service? Vill du ha ett arbete som präglas av frihet under ansvar? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Tingstad fortsätter att expandera och söker nu en servicetekniker som vill vara med på resan att utveckla marknaden i Norrland. Arbetet innebär i huvudsak service och underhåll av restaurangdiskmaskiner. Du utgår från kontoret i Umeå och bearbetar nya och befintliga kunder inom din region. På sikt ser de även att du vill fortsätta att utvecklas inom din roll och fördjupa dig inom övriga servicetjänster, så som brand, hygien och skadedjurstjänster.

Hos Tingstad har du en mångsidig vardag som består av möten med många olika typer av personer, vilket gör att du bör ha förmågan att anpassa din kommunikation och är trygg i din roll. Det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som ser långsiktigt i tjänsten.

Tjänsten är på heltid med omgående start. Du blir anställd direkt av Tingstad, där tjänsten inleds med en introduktion och du får möjlighet att gå bredvid en kollega för att anpassa dig till i rollen. Arbetet innefattar övernattningar vid behov och du kommer ha tillgång till firmabil samt relevant utrustning för att kunna genomföra arbetet. Du kommer att arbeta med en fast lön samt ta del av Tingstads generösa vinstdelningsprogram. Eftersom rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting undanber vi sökande vänligen men bestämt att inte kontakta Tingstad för intresseanmälan.

Detta söker vi:

För att lyckas i tjänsten tror vi att du har erfarenhet eller intresse av teknik och el-kunskaper. Du är engagerad, drivs av eget ansvar och får saker att hända. Du motiveras av att bygga upp egna nätverk och drivs av att föra din och företagets utveckling framåt. Relevant eftergymnasial utbildning är meriterande, men inte ett krav. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet, proaktivitet och engagemang.

Krav:
  • B-körkort.
  • Intresse för teknik/el.
  • Flexibel, driven och engagerad.
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet inom arbetsområdet.

Stämmer ovanstående in på dig? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Om arbetsgivaren:

Tingstad är ett starkt familjeföretag med rötterna i Göteborg. Kunderna finns i många olika branscher - restaurangbranschen, fackhandeln och dagligvaruhandeln för att nämna några. Verksamheten består av närmare 500 passionerade medarbetare stationerade i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontor och logistikcenter är beläget i Göteborg. Sortimentet består just nu av 70.000 artiklar, som finns där för att stötta inte bara en, utan alla företagares verksamheter. Tingstads fokus är förbrukningsvaror, arbetskläder och utrustning till din arbetsplats. Emballage och förpackningar, rengöring och hygienpapper, kontorsmaterial och porslin/bestick för att ge några exempel. Vi pratar om det där som bara ska finnas där. Till rätt pris, och precis när det behövs; Tingstad har det! År 2021 var omsättningen ca 2,6 miljarder kronor och visionen är att skapa en enklare vardag för alla som driver en verksamhet.

Sökord: tekniker, servicetekniker, elektronik, skadedjurshantering, resande

Sökord: tekniker, servicetekniker, elektronik, skadedjurshantering, resande
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com