Bring söker en fältsäljare i Umeå

Bring söker en fältsäljare i Umeå

Har du erfarenhet från detaljhandeln men nu vill ta nästa steg och arbeta mer med sälj? Är du driven och självgående? Då kan detta vara helt rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Bring är ett företag som löser vardagslogistiken åt både små och stora verksamheter i hela Norden. De hanterar bland annat paket, bud och gods. De söker nu en fältsäljare till Umeå som ska kontakta potentiella kunder för att bli nytt kundombud åt Bring.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att du ska bearbeta de potentiella kunderna för att de ska bli nya ombud för Bring. Detta kommer du göra genom att boka in och genomföra möten med dem. Deras kunder kan vara de flesta butiker inom detaljhandeln. Den här tjänsten kommer att innebära en del resande och även övernattning kan förekomma. Arbetstiderna är vanligen kontorstider 8-17, men det är viktigt att du är flexibel då det kan variera från dag till dag. Detta är en heltidstjänst som pågår fram tills sista mars, med möjlighet till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som tidigare har arbetat och har förståelse för detaljhandel. Vi ser gärna att du har erfarenhet från säljprocesser sedan tidigare. Det är ett krav för tjänsten att du ska ha B-körkort och meriterande om du har tillgång till egen bil. Som person tror vi att du ska vara driven och självgående för att lyckas i denna tjänst. Låter detta som en tjänst för dig? Gör en ansökan direkt! Urval och intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren:

Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i hela Norden. Hos oss får du hjälp med allt från e-handel till läkemedelstransporter. Vi hanterar paket, bud och gods. På Bring är vi omkring 6000 medarbetare som arbetar utifrån tydliga värderingar: ärlighet, mod, öppenhet, samarbete och respekt.Bring har höga ambitioner. Hos oss har du möjlighet att utveckla dig och växa, vare sig du vill arbeta på terminal, som brevbärare eller att vara med och utveckla våra affärer. Som lag ser vi tillsammans till att nå våra mål.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com