Arbetsledare till Svevia i Umeå

Arbetsledare till Svevia i Umeå

Vi söker nu en Arbetsledare för Svevias räkning med uppdrag i Västerbotten och Västernorrland.
Kanske har du redan tidigare erfarenhet från arbetsledning eller yrkesarbetat en längre tid och vill ta nästa steg i karriären.

Information om uppdraget:

Svevia är specialister på infrastruktur och arbetar med allt från konstruktion till underhåll. Under 2016 omsatte Svevia 7 miljarder och sysselsatte 1800 medarbetare på 100 platser i Sverige.
Bli en del av ett av Sveriges ledande anläggningsföretag och sök tjänsten som Arbetsledare.

I rollen arbetar du ute i fält i Västerbotten och Västernorrland. Du planerar och genomför projektets tänkta plan och framdrift i nära dialog med projektets platschef. Svevias medarbetare är företagets viktigaste hörnstenar varför det ligger stor vikt i rollen som arbetsledare att ge projektets yrkesarbetare, UE och leverantörer bästa möjliga förutsättningar att utföra ett bra jobb. Andra viktiga ingredienser i rollen som arbetsledare är att ständigt fokusera på god lönsamhet, göra kunden nöjd, möjliggöra hög produktivitet samt att ha högt säkerhetsfokus.

Detta söker vi:

Till detta uppdrag ser vi din personlighet som viktigast. Du har naturliga ledaregenskaper och drivs av att leda andra mot gemensamma mål samt har ett tydligt resultatfokus i allt du gör.
Antingen har du tidigare erfarenhet av arbetsledning eller är redo att ta steget till att bli arbetsledare.

Som person är du en entreprenör som värderar att sätta säkerheten först. Du har god planeringsförmåga och en fallenhet för att få andra omkring dig att växa. Kommunikation och information är något som du är duktig på och tycker är viktigt. Du drivs av att leda en grupp mot ett gemensamt mål. B-körkort ser vi som en nödvändighet då våra projekt är förlagda runt om i Umeå.

Till detta har du god datorvana och trivs med viss del administrativa uppgifter då rollen även innefattar ekonomiskt ansvar för projekt, till exempel fakturering.
Du ingår även i ledningsgrupper för olika projekt där du ansvarar för rapportering av hur projekt fortlöper.

Ta chansen och ta nästa steg i karriären!
Välkommen in med din ansökan.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se