Är du en av Cytivas nya montörer?

Är du en av Cytivas nya montörer?

Har du erfarenhet från industri eller produktion och vill blir en del av ett tillväxtföretag? Just nu behöver vår kund Cytiva fler anställda montörer då de befinner sig i en spännande tillväxtfas.

Information om uppdraget:

I tjänsten som montör kommer du montera instrument med stor variation, allt från enklare montering till mer avancerad. I tjänsten ingår även paketering av färdigställd produkt samt testning.
Arbetet kommer innebära en stor variation där varje produkt har sin egen produktionsplan som ska följas. Rollen ställer höga krav på kvalitet och god datavana.

Vi söker dig som är ute efter ett varierande arbete där du får chansen att utvecklas och hela tiden lära dig nytt.

Arbetet avser dagtid men du bör vara öppen för att arbeta 2-skift vid behov. Uppdraget sträcker sig i form av en visstidsanställning, men det finns goda möjligheter till förlängning då företaget befinner sig i en tillväxtfas med stora produktionsvolymer.

Detta söker vi:

Som person är du tekniskt intresserad, har en bra energi och har lätt att samarbeta i syfte att uppnå bästa resultat. Vi ser även gärna att du har någon form av teknisk utbildning, teknisk erfarenhet eller erfarenhet från montering. Du kommer tillhöra ett team som tillsammans arbetar mot gemensamma produktionsmål som präglas av ett nära samarbete kollegor emellan.

Rekryteringen sker löpande, så välkommen in med din ansökan så snart som möjligt!

Sökord: Montör, Produktion, Montering, Industri, Teknik

Sökord: Montör, Produktion, Montering, Industri, Teknik
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 juni 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com