BYGGNADSKONSTRUKTÖR

BYGGNADSKONSTRUKTÖR

MÖJLIGHETER
Structor Bygg Umeå AB växer och söker en byggnadskonstruktör med driv. Vi kan erbjuda dig en utvecklande karriär inom byggkonstruktion tillsammans med oss. Eftersom vi är ett litet kontor kommer du att ha en nyckelroll i företaget och vara en viktig person i kontakten med våra kunder.

DIN PROFIL
Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör, nyutexaminerad eller med några års erfarenhet inom byggnadskonstruktion. En positiv lagspelare som stimuleras av att lösa problem. Vi värdesätter att du har stor samarbetsförmåga och att du är prestigelös i ditt förhållningssätt till andra människor.

VÅRT ERBJUDANDE
Structor är en platt organisation där alla har möjlighet att vara med och påverka. Vår verksamhet präglas av nytänkande och stor kunskap. Vi är engagerade medarbetare som även tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Vi utför allt från små till stora konstruktionsuppdrag som t.ex. bostäder, kontor, industrier, skolor och sjukhus.

KONTAKT OCH ANSÖKAN
Bifoga CV och personligt brev tillsammans med övriga handlingar som du vill delge. Anställning sker löpande. Låter det intressant? Tveka inte, utan skicka ansökan redan idag:
Mikael Lundberg
090-10 50 51
mikael.lundberg@structor.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.structor.se
Sista ansökningsdag 31 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Structor Bygg Umeå AB erbjuder konsulttjänster inom byggprojektering och konstruktion. Bolagets huvudsakliga verksamhetsområden är:

    • Byggprojektering
    • Konstruktionsberäkningar
    • Stomutredningar och andra utredningar kring konstruktioner
    • mm
Bolaget är verksamt i Umeå med omnejd och erbjuder tjänster längs hela norrlandskusten, från Sundsvall i söder till Kiruna i norr.

Läs gärna mer om oss och Structor på www.structor.se