Deltidschaufförer Umeå

Deltidschaufförer Umeå

Nu söker vi deltidschaufförer till Umeå!

På åkeriet här i Umeå är vi ett gott gäng som tillsammans täcker upp våra insamlingsrutter i Umeå med omnejd. Vi kör baktömmande fordon som samlar in våra kunders avfall. På så vis ger vi uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning på nytt. Det finns så många möjligheter och vi vill hela tiden bli ännu bättre. Just nu söker vi chaufförer som kan hoppa in vid behov och täcka upp vid sjukdom, ledigheter och helger, samt även lite längre sommarvikariat.

Vi är stolta över vår anläggning, som vi tillsammans har varit med och byggt upp till vad den är idag, där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet. Du kan känna dig varmt välkommen till ett riktigt bra gäng, som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Din roll hos oss

Som en del av åkeriet ansvarar du för dina kunders insamling och för att våra fordon är hela och rena. Vi besöker våra kunder regelbundet och ser till att vi tömmer deras kärl i tid, och att det är snyggt och rent på platsen. Som chaufför är du ansiktet utåt mot flera av våra kunder, så vi hoppas att du är en glad och trevlig person.

Du har:

· C-körkort
· YKB samt förarkort
· Intresse för hållbar återvinning

För att trivas hos oss är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt. Genom att vara en glädjespridare bidrar du till en god arbetsmiljö.

Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas inom områden som intresserar dig. Ta chansen att vara med om en spännande resa, som börjar här i Umeå.

Välkommen med din ansökan

Sista ansökningsdag är 2020-04-30. Vid frågor kontakta rekryterande chef Kent Kårebrand, tfn: 010–445 8910. Urval sker löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

På Stena Recycling börjar det med dig

Vi är Sveriges ledande återvinningsföretag med 1600 engagerade medarbetare. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig. Läs mer om oss på https://www.stenarecycling.se/karriarportal
och följ oss gärna på Instagram #lifeatstenarecyclingMer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.stenarecycling.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Stena Recycling börjar det med dig
Vi är Sveriges ledande återvinningsföretag med 1600 engagerade medarbetare. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig. Läs mer om oss på https://www.stenarecycling.se/karriarportaloch följ oss gärna på Instagram #lifeatstenarecycling