Bli franchisetagare i nytt butikskoncept på St1, Umeå Tankvägen

Bli franchisetagare i nytt butikskoncept på St1, Umeå Tankvägen

Bli franchisetagare till ett nytt butikskoncept i anslutning till ett av världens starkaste varumärken

Resan är medlet och destinationen är målet! Vill du vara med och säkerställa att våra kundlöften infrias och samtidigt bli en del i en verksamhet som både vill och kan göra skillnad? Vi ska erbjuda svenska konsumenter en bekvämlighetlösning med mat och dryck i fokus för människors behov, men också annat utbud och service som tex biltvätt. Vill du vara en nyckelspelare i St1 Sveriges nya destinationsmål som startar upp redan i höst uppmanar vi dig att läsa vidare!

Det handlar om ett nytt butiks- och convenience-koncept som under 2018 och 2019 kommer att ersätta befintliga Shell/7-Eleven-anläggningar och till vilka vi söker dig som i aktiebolagsform vill driva din egen verksamhet.

Som franchisetagare får du en avgörande roll i att säkra kundlöfte och lönsamhet i vårt framtida Convenience Retail-erbjudande, där du utvecklar och driver din lokala verksamhet i linje med verksamhetens övergripande strategier för att säkra konkurrenskraft och attraktion på marknaden. Vi söker dig som vill vara med och driva helt nya destinationsplatser runtom i Sverige dit människor beger sig på sin resa för att vårt attraktiva koncept är det som lockar. Det är du och dina medarbetare som gör skillnad och säkerställer upplevelsen.

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av:
  • Butiksförsäljning
  • Att leda, utveckla och motivera medarbetare
  • Att öka lojalitet, merförsäljning och kundflöde
  • Resultat- och finansiell uppföljning och vad som driver en bra affär.
Du är en nyfiken person som ser möjligheter och tar personligt ansvar för helheten i din verksamhet. Du är duktig på att prioritera, är noggrann och har ett starkt driv. Du sätter kunden framför allt samtidigt som du är en förebild för dina medarbetare, som du coachar och motiverar.

Det är en fördel om du har drivit egen verksamhet tidigare.
Du är väl förtrogen med datorer och har du erfarenhet av måltider och mat så är det meriterande.

Du kan förvänta dig att få arbeta med ett helt nytt butikskoncept och med starka varumärken

Kontakt
Infinity är St1s rekryteringspartner. För frågor angående jobbet eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Mårten Näsvall, Infinity, Tel 070-3700145 eller Anton Fredriksson, Infinity, Tel 070-3115159.

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Idag driver St1 dryga 480 St1- och Shellstationer i Sverige, från Trelleborg i syd till Haparanda i norr. Båda kedjorna erbjuder drivmedelsprodukter som uppfyller kundernas höga förväntningar och som utvecklats med förnybara och hållbara bioprodukter för att uppnå Sveriges högt ställda krav på minskad miljöpåverkan. Våra Shellstationer har butiker som är placerade i nära anslutning. Det är till dessa butiker som vi nu söker nya franchisetagare som vill och kan driva en bekvämlighetsbutik med framtidsfokus under ett helt nytt koncept och varumärke.


Sökord: Butikschef, Butiksledare, Säljchef, Försäljningschef, Stationschef, Stationsägare, Teamleader, Handlare, Säljledare, Shell,
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Franchise
Sista ansökningsdag 5 okt (11 dagar kvar)