Fönsterputsare sökes till Städkompetens!

Fönsterputsare sökes till Städkompetens!

Söker du nästa extrajobb som är flexibelt? Har du tidigare arbetat med fönsterputsning eller tror du att det skulle passa dig? Detta är ett varierande arbete där du tillsammans med kollegor utför service i världsklass! Låter det intressant? Tveka inte, skicka in din ansökan redan

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Städkompetens räkning en fönsterputsare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Städkompetens. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Städkompetens är beläget i Umeå och har över 60 anställda. Företaget har en väldigt god företagskultur där de prioriterar sina anställda. Ett sammansvetsat team där mycket samarbete ingår. Du får en gedigen introduktion i uppstartsfas av rutiner för att utföra arbetat utifrån deras standard, samt genomgång av företagspolicyn.

Arbetet är till viss del väderberoende och vi söker därför en flexibel person.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Städkompetens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

I kontakt med arbetsledare utför du arbeten både hos privatkunder och företagskunder. Storleken på uppdragen varierar, därför trivs du i en flexibel och varierande vardag. Både insidor och utsidor av fönster ska putsas och därför innefattar arbetet klättring för åtkomst av alla ytor. Utöver putsa fönster ingår det också utföra golvvård och städning.

Arbetet innefattar:
  • Putsa fönster
  • Golvvård
  • Städning
Vi söker dig som

Är i god fysisk form och vill arbeta fysiskt. Du har B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift. Arbetet innefattar kundkontakt och du är därför serviceinriktad. Det är meriterande om du tidigare arbetat med skylift eller filtrerat vatten - men det är inget krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Städkompetens.
Du är noggrann i ditt arbete samt ordningsam när det gäller att passa tider. Driven och ärlig som person då det är flexibelt arbete och mycket ansvar. Då arbete sker i grupp är du duktig på att samarbeta.

START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning student
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Städkompetens grundades i Umeå år 2000 av Mats Koivusalo som var nyinflyttad från Västkusten, Varberg. Med erfarenhet från städbranschen sedan 1988 så var steget inte långt att starta upp med städverksamhet på den nya orten.

Vid starten namngavs företaget som EMKÅS Fönsterputs och blev kända för snabb och kvalitativ service till konkurrenskraftiga priser. Fönsterputsningen blev starten på det som år 2003 ledde fram till att företaget ombildades till ett aktiebolag med nuvarande namn Städkompetens AB och då med inriktning på allt inom städ.

Deras mål är att alltid leverera tjänster med hög kvalitet och med tanke på miljön. Deras styrka är att vara snabba, flexibla och serviceinriktade. I dagsläget är de omkring 100 anställda som dagligen utför städtjänster till både företag och privatpersoner.
De är självklart knutna till kollektivavtal och arbetar aktivt med arbetsmiljö och företagshälsovård för deras anställda. https://www.stadkompetens.se/
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 26 apr 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.