Specialistinköpare Installation - Norr

Specialistinköpare Installation - Norr

Specialistinköpare som kan installation sökes till Inköp i Norr

Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp minskar vi kostnaderna samtidigt som vi vässar vår specialistkompetens och verkar för att möta Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik.

Du arbetar med bra och kostnadseffektiva lösningar

Du arbetar tillsammans med projekten och skapar lönsamma affärer - genom att vinna anbud och bli lönsammare i de projekt vi har. Du arbetar med upphandlingen fram till avtal med installationsentreprenör. Du bidrar till att utveckla vårt inköpsarbete och en del av det gör du genom att ligga i framkant gällande våra leverantörers utveckling, både i Sverige och internationellt. Här får du chansen att påverka och göra skillnad i våra husprojekt.
Du kan sitta i Umeå, Luleå, Uppsala eller på något av våra lokala kontor i norr. Vill du vara med?

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av installationsbranschen

Vi ser helst att du kommer ifrån entreprenadbranschen eller konsultledet inom installationsbranschen. Du har stort intresse för affärer och för projektinköpsprocessen. God förhandlings-, kommunikations- och samarbetsförmåga är något du är riktigt bra på då du kommer att ha många kontakter på flera olika nivåer både internt och externt.

Erfarenhet som du behöver för att lyckas:
  • Relevant gymnasie och/eller högskoleutbildning eller motsvarande
  • Erfarenhet av antingen inköp eller sälj
  • Goda kunskaper i MS Office
  • Behärska svenska och engelska i både tal och skrift
Var med och skapa en bättre vardag att leva, bo och arbeta i

Vi har bestämt oss för att vara den ledande samhällsutvecklaren och en förebild i svenskt näringsliv. Därför bygger allt vi gör på våra värderingar inom arbetsmiljö, etik, miljö, kvalitet och lönsamhet. Idag är vi branschledande inom säkerhet och grönt byggande, vilket ger oss konkurrenskraft och lönsamhet.

Ansök idag - vi rekryterar löpande

Skicka din ansökan med CV och personligt brev. Vi gillar ordning och reda och tar därför inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anna Jasner på 010-448 10 88. Sista ansökningsdag är 2019-01-31.

Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren