Engagerad produktionschef till Skanska Asfalt Umeå

Engagerad produktionschef till Skanska Asfalt Umeå

Skanska Industrial Solutions är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB som erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental.

Skanska Industrial Solutions har verksamhet inom Asfalt i Sverige, Norge och Finland, och förser det nordiska vägnätet med högklassiga beläggningar. De är en ledande aktör inom Asfalt och i Sverige har de 31 asfaltverk, mer än 100 läggarlag och ca 800 anställda. I deras fabriker produceras asfalt med hög grad av återvunnet material.

Till deras beläggningsverksamhet i Umeå söker vi nu en engagerad produktionschef med passion för asfalt och arbetsledning som vill ta Skanska Asfalt Umeå till nästa nivå.


Dina arbetsuppgifter

Vi söker en produktionschef med fokus på försäljning och produktion. Du ansvarar för att planera, leda och styra verksamheten och de projekt som finns inom ditt område. Du kommer inom din geografi leda team med egna anställda och underentreprenörer och till din hjälp har du oftast en eller flera arbetsledare. Du kommer också att vara Skanskas ansikte utåt och stort fokus kommer ligga på att bygga förtroende till nuvarande och nya kunder.

Som produktionschef har du ett ekonomiskt ansvar vilket innebär budgetering, prognos och uppföljning. Arbetsmiljö- och kvalitetsarbete ingår också i din roll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Att skapa och underhålla långsiktiga kundrelationer
  • Ansvara för affären i sin helhet
  • Att leda planeringen av enheter med fokus på hög produktivitet
  • Att ansvara för fakturering, prognossättning och projektbudget till dina egna projekt i Umeå med omnejd.
Du kommer rapportera till Distriktschef och vara en viktig del av en grupp tjänstemän som samarbetar och hjälper varandra.

Din profil

Du är en naturlig ledare och du som söker denna tjänst har erfarenhet av entreprenadverksamhet, gärna asfalt, samt erfarenhet av att leda personal i daglig produktion. Du är en engagerad person med ansvarskänsla samt god prioriteringsförmåga. Genom ditt sätt att vara är du en förebild för dina medarbetare och du har lätt för att engagera och få med dig andra. Du är driven och beslutsam samt har ett genuint intresse för affärer, kvalitet och säkerhet. Du har ett eget driv där du hela tiden scannar av nya potentiella kunder som kan vara med och bygga din avdelning i Umeå.

Du har också:
  • Goda datakunskaper. Erfarenhet av affärs- och planeringssystem som tex C7 är meriterande
  • Bra språkkunskaper i svenska och engelska
  • B- körkort.
Meriterande är också Teknisk högskoleutbildning med inriktning väg och anläggning eller motsvarande, alternativt ekonomisk utbildning.

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning, start enligt överenskommelse.

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag, sista ansökningsdag 2020-02-22. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta Malin Vedman, OnePartnerGroup Örnsköldsvik.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Malin Vedman
Telefon 0660689602
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se