Testingenjör till Sigma

Testingenjör till Sigma

Om företaget

Vi söker en testingenjör som vill vara med och bygga det vassaste konsultlaget! Tillsammans med dig vill vi dela den resa Sigma Industry kommer göra, vilken innefattar hårt arbete, svett, tårar, skratt och en massa utveckling! Sök tjänsten redan idag, då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sigma erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela världen. Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i våra egna projekt. Kombinationen av interna och externa uppdrag och samarbetet mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Skulle du vilja växa i denna miljö?

Du kommer anställas som konsult hos Clockwork och för rätt person finns goda chanser till inrekrytering hos företaget.

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du arbeta entrepernöriellt och vara delaktig i att bygga upp teamet inom elektronikkonstruktion/mjukvara och testning i Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik inom olika branscher, exempelvis fordonsindustrin.

Uppgifterna omfattar bl.a.
att designa, skriva och granska testfall och -miljöer analysera testfall och krav för validitet och genomförbarhet analysera FMEA-resultat och korsverifiera med testfall testutförande enligt testspecifikationer dokumentera defekter och hitta grundorsaker

Verktyg som används är t.ex. codeBeamer för testhantering och kravhantering, PLM-mjukvara och kunders interna verktyg för testutförande, mätningar och datainsamling.
Omkring dig kommer du att ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Då vi verkar i flertalet branscher får du även möjligheten till uppdrag utanför din comfort zone, i nya kontexter och med annorlunda teknologi. Hos oss kan du räkna med utmanande och utvecklande uppdrag och projekt! Vi har tillgång till många spännande uppdrag genom våra goda kundrelationer. Vår erfarenhet från konsultbranschen ger en hög träffsäkerhet när vi tillsätter uppdrag.

Din profil

Krav för tjänsten:
 • Ingenjörsutbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå eller motsvarande samt minst 3 års arbetslivserfarenhet av manuella och automatiska tester
 • Programmering ( Python , C/C++)
 • Kunskaper inom Microsoft office ( W ord, E xcel , Powerpoint )
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.
 • Svenskt bilkörkort
Meriterande, ej krav:
 • Agila metoder och arbetssätt
 • Erfarenhet inom fordonsindustrin
 • Kännedom om följande standarder och metoder: o IATF 16949
 • ISO26262
 • ASPICE
 • FMEA
Du är lyhörd för kundens/projektets behov samt tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av såväl självständigt arbete som att arbeta i team med andra.
För att lyckas i rollen är det viktigt att kunna kommunicera väl med ingenjörer inom exempelvis systemteknik, mjukvaruutveckling, inbyggda system och elkonstruktion. Du har bra förmåga att arbeta i en snabb miljö med minimal övervakning, har en känsla av ägande och stolthet över din prestation och dess inverkan på våra kunders framgång.

Ansökan

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Mattias Adolfsson på 0733-51 27 25 eller Jennifer Åström Gustafsson på 0733-51 27 14. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 28 februari via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Mattias Adolfsson
Telefon 0733-51 27 25
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se