Projektledare till Sigma

Projektledare till Sigma

Om företaget

Vi söker en projektledare som vill vara med och bygga den vassaste projektledningen i Norrland! Tillsammans med dig vill vi dela den resa Sigma Industry kommer göra, vilken innefattar hårt arbete, svett, tårar, skratt och en massa utveckling! Sök tjänsten redan idag, då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sigma erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela världen. Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i våra egna projekt. Kombinationen av interna och externa uppdrag och samarbetet mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Skulle du vilja växa i denna miljö?

På Sigma har du möjlighet att arbeta i olika branscher och hos olika kunder. Vi har tillgång till många spännande uppdrag genom vårt höga anseende och genom våra goda kundrelationer. Vår gedigna erfarenhet från konsultbranschen ger en hög träffsäkerhet när vi tillsätter uppdrag.

Du kommer anställas som konsult hos oss på Clockwork och för rätt person finns goda möjligheter till inrekrytering hos företaget.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du arbeta tillsammans med de främsta företagen inom svensk industri. I din roll som projektledare är du ansvarig för att leda projekt enligt de önskemål som förmedlas från kunden. Du driver och leder olika resurser inom industrin, har ett nära samarbete med sälj, inköp, beredning, planering och produktion. Du ansvarar för att både ta fram och nå uppsatta tidplaner och budget i dina projekt, interna som externa.

Summerat:
Komplexa tekniska team
Internationella miljöer
Leda och fördela arbete för att uppnå affärs- och leveransmål
Kontinuerlig kontakt med kunder, leverantörer och interna parter
Följa upp nyckeltal för att upprätthålla hög kundnöjdhet och goda relationer

Omkring dig kommer du att ha många framgångsrika kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte inom Sigma. Då vi verkar i flertalet branscher kan du också få möjlighet att pröva vingarna på uppdrag utanför din comfort zone, i nya kontexter och med annorlunda teknologi. Hos oss kan du räkna med utmanande och utvecklande projekt!

Din profil

Du har sannolikt en ingenjörsutbildning och ett stort intresse för att utveckla relationer, projektledning och teknik! Du har goda kunskaper inom projektledning och management.
Meriterande erfarenheter är:

Ledarbefattning inom tillverkande industri
Nätverkande och vana att driva affärer i mål
Personalledning, rekrytering och att delegering av arbetsuppgifter

Som person är du engagerad och affärsmässig, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av såväl självständigt arbete som i team med andra.

Ansökan

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Mattias Adolfsson på 0733-51 27 25 eller Jennifer Åström Gustafsson på 0733-51 27 14. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 28 februari via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Mattias Adolfsson
Telefon 0733512725
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se