Elektronikkonstruktör till Sigma

Elektronikkonstruktör till Sigma

Om företaget

Vi söker en elektronikkonstruktör som vill vara med och bygga det vassaste konsultlaget! Tillsammans med dig vill vi dela den resa Sigma Industry kommer göra, vilken innefattar hårt arbete, svett, tårar, skratt och en massa utveckling! Sök tjänsten redan idag, då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sigma erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela världen. Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i våra egna projekt. Kombinationen av interna och externa uppdrag och samarbetet mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Skulle du vilja växa i denna miljö?

På Sigma har du möjlighet att arbeta i olika branscher och hos olika kunder. Vi har tillgång till många spännande uppdrag genom vårt höga anseende och genom våra goda kundrelationer. Vår gedigna erfarenhet från konsultbranschen ger en hög träffsäkerhet när vi tillsätter uppdrag.

Du kommer anställas som konsult hos oss på Clockwork och för rätt person finns goda möjligheter till inrekrytering hos företaget.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna i rollen som elektronikkonstruktör omfattar bl.a. arbete med arkitektur, kretsscheman, komponentval, dimensionering, kretskortslayout, prototyper, verifiering, industrialisering, mm. I rollen ingår också att undersöka och utvärdera produkter som finns på marknaden. Vid större projekt utförs arbetet i team tillsammans med andra konstruktörer.

Omkring dig kommer du att ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Då vi verkar i flertalet branscher får du även möjligheten till uppdrag utanför din comfort zone, i nya kontexter och med annorlunda teknologi. Hos oss kan du räkna med utmanande och utvecklande uppdrag och projekt!

Din profil

Vi tror att du har en ingenjörsutbildning på högskole- eller civilnivå eller motsvarande samt minst 5 års arbetslivserfarenhet av exempelvis konstruktion av analoga och digitala kretsar, kretskortsdesign, och liknande. Goda kunskaper inom tal samt skrift i både svenska och engelska.

För att lyckas i rollen behöver du kunna:

Generera kretsscheman och tillverkningsunderlag för kretskort med hög kvalitet
Sätta dig in i funktionskrav och utveckla elektroniska kretsar och arkitekturer
Skriva tekniska specifikationer
Designa, rita, layouta, simulera och testa kretskort, även att välja komponenter
Arbeta med något av de ledande elektronik-cad-systemen

Meriterande:

Arbetat med inbyggda system med optiska system, funktionell säkerhet & säkerhetskritiska system (automotive)
Tidigare erfarenhet av att jobba i projektform; förbättring, cost out, nyutveckling (från idé till end product)
Kännedom om bla RoHs, REACH, Weee, CE, UL, EAC, ATEX, RCM, IC, batteri regler m.m
Vana av att jobba med utredning of cases, orsak, long och short term action plan

Som person är du lyhörd för kundens/projektets behov samt tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av såväl självständigt arbete som att arbeta i team med andra. Du kan kommunicera väl med ingenjörer inom exempelvis systemteknik, mjukvaruutveckling, inbyggda system och elkonstruktion.

Ansökan

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Mattias Adolfsson på tfn: 0733-51 27 25 eller Jennifer Åström Gustafsson på tfn: 0733-51 27 14. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 28 februari via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Mattias Adolfsson
Telefon 0733-51 27 25
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se