Automationsingenjör till Sigma

Automationsingenjör till Sigma

Om företaget

Vi söker en automationsingenjör som vill vara med och bygga det vassaste konsultlaget! Tillsammans med dig vill vi dela den resa Sigma Industry kommer göra, vilken innefattar hårt arbete, svett, tårar, skratt och en massa utveckling! Sök tjänsten redan idag, då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sigma erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela världen. Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i våra egna projekt. Kombinationen av interna och externa uppdrag och samarbetet mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Skulle du vilja växa i denna miljö?

På Sigma har du möjlighet att arbeta i olika branscher och hos olika kunder. Vi har tillgång till många spännande uppdrag genom vårt höga anseende och genom våra goda kundrelationer. Vår gedigna erfarenhet från konsultbranschen ger en hög träffsäkerhet när vi tillsätter uppdrag.

Dina arbetsuppgifter

Som automationsingenjör kommer du arbeta tillsammans med de främsta företagen inom svensk industri. I din roll som automationsingenjör utvecklar du och löser du uppgifter enligt de önskemål som förmedlas från kunden, antingen på egen hand eller tillsammans med dina kollegor.

Omkring dig kommer du att ha många framgångsrika kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte inom Sigma. Då vi verkar i flertalet branscher kan du också få möjlighet att pröva vingarna på uppdrag utanför din comfort zone, i nya kontexter och med annorlunda teknologi. Hos oss kan du räkna med utmanande och utvecklande projekt!

Summerat:
Komplexa tekniska team
Kontinuerlig kontakt med kunder, leverantörer och interna parter
Utveckling
Problemlösning

Din profil

Du har goda kunskaper inom PLC/SCADA programmering, konfigurering, systemering samt driftsättning/testning. Meriterande, men inte ett krav för tjänsten, är erfarenheter av embedded programmering eller elkonstruktion.

Som person är du engagerad och affärsmässig, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens samt kommunikativ förmåga. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av såväl självständigt arbete som i team med andra.

Du har sannolikt en ingenjörsutbildning, minst 5års relevant erfarenhet och ett stort intresse för teknik, kommunikation och utveckling.

Ansökan

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Mattias Adolfsson på tfn: 0733-51 27 25 eller Jennifer Åström Gustafsson på tfn: 0733-51 27 14. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 17 januari via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Mattias Adolfsson
Telefon 0733-51 27 25
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se