Redovisningsekonom till vår kund i Umeå

Redovisningsekonom till vår kund i Umeå

Om företaget

Nu söker vi en redovisningsekonom till vår kund i Umeå. Vår kund är ett globalt finansieringsföretag i en stor koncern som skapar moderna, flexibla och anpassade finansieringslösningar till partners och kunder. I Norden är det cirka 170 anställda som är verksamma från kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors, Oslo och Umeå. Bank & Cash-teamet är ett nordiskt team på fyra personer. Bank & Cash ingår i Finance-teamet som är uppdelat i tre grupper med respektive gruppchef.

Du kommer vara anställd som konsult hos Clockwork och som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas.

Uppdraget beräknas starta omgående och löper i minst 6 månader framöver.

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du huvudsakligen att arbeta med leverantörsfakturor, utbetalningar och månatliga avstämningar. Du kommer även supportera verksamheten internt i frågor relaterade till leverantörsfakturor och inköp.

Din profil

Vi tror att du har en civilekonomexamen eller motsvarande utbildning på universitetsnivå. Du har några års erfarenhet av likartade arbetsuppgifter och har du erfarenheter av liknande arbetsuppgifter med internationella kontakter, arbetat i större affärssystem eller arbetat i större koncern är det meriterande. Arbetet kräver att du är noggrann, strukturerad och systematisk. Som person är du driven och ambitiös och får energi av att arbeta med struktur. Dessutom är du lugn och tålmodig och tycker om att arbeta i ett stundtals högt arbetstempo. För att passa in hos vår kund är det viktigt att du är en lagspelare som samtidigt är initiativrik och självständig, med en god känsla för detaljer och noggrannhet.

Självklart kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

I denna process samarbetar vi med Clockwork Bemanning och Rekrytering i Umeå. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Åström Gustafsson via tfn: 0733-51 27 14, eller Elin Hilli via tfn: 0733-51 27 13. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se, men senast den 2 februari.
Mer info
Kontaktperson Jennifer Åström Gustafsson
Telefon 0733 51 27 14
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se