Junior IT Consultant

Junior IT Consultant

Arbetsuppgifter
Som Junior IT-konsult på Sharp får du möjligheten att arbeta med en snabbväxande affär på ett företag med högt i tak och spännande kunder. Som IT-konsult till våra kunder kommer du att både guida och utmana kunden för att utveckla deras affär. Vidare kommer du arbeta med att installera och förvalta avtalade lösningar hos Sharps kunder, enklare konfiguration och uppdateringar av Office 365, felsökningar samt lösa enklare nätverksproblem. Du kommer även få chans att utveckla dina kunskaper inom olika molnlösningar, framförallt Azure och Microsoft Office 365.

Vi erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter inom ett expansivt och lönsamt bolag. De som jobbar inom Sharp är ett jordnära gäng med ett starkt fokus på kunden. Vi värdesätter gemenskap och delaktighet.

Erfarenheter, Färdigheter & Kvalifikationer
Du som söker kommer kanske direkt från studier på universitet eller YH-utbildning med inriktning mot IT, nätverk eller drifttjänster. Har du inte utbildning så kanske du istället har arbetat ett par år som IT-support eller liknande.

Vidare har du erfarenhet följande:
  • Goda kunskaper inom Microsofts operativsystem, både klient och server
  • B-körkort
  • Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift.


Personliga egenskaper
Som person är du social och har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor. Du är en problemlösare som gillar att hjälpa och är inte rädd för att ge dig på ny teknik och nya utmaningar. Vidare har du ett brinnande intresse för IT och vill utvecklas in i en mer analytisk IT-konsultroll. Du har lätt för att lära sig nya saker och drivs av att arbeta med kunden i fokus. Du tycker troligtvis att det är roligt med merförsäljning och har ett sinne för att vända teknik till affärsnytta.

Ansök
Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökan direkt. Urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sharp.se
Sista ansökningsdag 19 dec 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnat samhälle och affärsverksamhet sedan år 1912. Vår grundidé idag är densamma som då det begav sig: en strävan efter perfektion. Vår historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp-stiftpennan, som gav oss företagsnamnet "Sharp". Ett århundrade senare fortsätter vår skaparanda med prisbelönta produkter inom varierande områden som Dokumenthantering, Visual Solutions, Energy Solutions, Betalningslösningar och IT-tjänster.

På Sharp kommer du att få ca 50.000 kollegor globalt varav ca 270 i Norden. Vi är certifierade enligt ISO inom arbetsmiljö, miljö och kvalitet och har i Norden ett nära samarbete med svensk miljömärkning, Svanen. I Sverige erbjuder vi marknadsledande produkter och tjänster som är anpassade för företag inom flera olika branscher.