First Line support till Sharp

First Line support till Sharp

Serviceinriktad, kommunikativ och en stjärna på kundbemötande! Stämmer dessa egenskaper in på dig? Då kan det bli du som får chansen att bli en del av Sharps Service Center. Läs vidare och sök tjänsten idag då den tillsätts omgående!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Sharps räkning en First line support. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sharp under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som medarbetare hos Sharp sitter du i toppfräscha lokaler på Flottarbyn på Östteg. Arbetstiderna är förlagda på dagtid och du blir en del av ett härligt gäng på sex personer. Anställningen inleds med en introduktion där du dels får veta mer om Sharp som företag men också om tjänsten i sin helhet. Du får utbildning i de tre stödsystem som du kommer att arbeta i och kommer till en början sitta med och lyssna på samtal och ärendehantering. Därefter får du själv prova på att ta egna ärenden och svara på samtal och mail. För dig som vill finns stora utvecklingsmöjligheter hos Sharp, både inom IT, teknik och försäljning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sharps önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som First line support tar du emot samtal och hanterar mail från befintliga avtalskunder. Du registrerar ärendet i anvisat system och löser ärendet i de fall det är möjligt. Ärendena kan handla om att söka gods, beställa förbrukningsvaror eller svara på frågor kring produkter. I de fall du inte kan lösa problemen registrerar du ett ärende som går vidare till Sharps Second line support. I tjänsten ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Kvalitetssäkra och verifiera varje uppdrag
  • Hantera beställningar av förbrukningsvaror via telefon och mail
  • Kund- och säljsupport
Vi söker dig som

har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då det krävs i kommunikationen med kunder. Har du erfarenhet av tidigare arbete med kundkontakt samt telefonvana ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du har viss datavana samt körkort men det är inte ett krav för tjänsten.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sharp.
Vi söker dig som levererar service i världsklass och älskar kundkontakt! Du har ett driv framåt och tar egna initiativ i ditt arbete. Du värdesätter ett arbete där du får växla mellan olika arbetsuppgifter och gör det på ett effektivt sätt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Engström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

"På Sharp - kända över hela världen för våra innovativa produkter och lösningar - är utmaningen att skapa balans mellan arbetstid och fritid, med produkter som förbättrar människors liv både på jobbet och hemma. Våra produkter och tjänster för företag kan öka produktiviteten och minska kostnaderna, medan vårt utbud inom hemelektronik ger dig mer njutning, ökad komfort och öppnar nya perspektiv i din vardag. Vi skapar produkter som ger dig enklare och bättre sätt att kontakta och kommunicera med andra, och vi låter dig släppa loss kreativiteten som aldrig förr. Vi arbetar dedikerat för att förbättra människors liv, genom att använda avancerad teknik kombinerat med ett starkt engagemang för innovation, kvalitet, värde och design.
Våra ledord är "Uppriktighet och Kreativitet" och vårt mål är att förbättra kvaliteten på människors liv genom banbrytande teknik. Resultatet är unika, innovativa produkter - enligt vårt motto, "Vi gör produkter som andra vill imitera!"." Läs gärna mer om Sharp på deras hemsida: https://www.sharp.se/cps/rde/xchg/se/hs.xsl/-/html/index.htm
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 nov (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.