Säljchef Umeå

Säljchef Umeå

Jobbar du idag som säljare och känner att du är redo för nästa steg i karriären? Sector Alarm Umeå, söker nu dig som brinner för försäljning och coachande ledarskap!

Sector Alarm är ett stort, nytänkande och målinriktat bolag som idag har drygt en halv miljon kunder. Vi är resultatorienterade, arbetar i ett högt tempo och har en stark företagskultur. Vill du också vara med på vår resa framåt?

Vad är ditt ansvar som Säljchef?
 • Att tillsammans med ditt team ansvara för försäljningen i Umeå, genom att boka och genomföra kundbesök hemma i kundens bostad
 • Att inspirera, coacha och stötta dina säljare till att utvecklas och till sin fulla potential
 • Att planera, rapportera och ha fullt budgetansvar
 • Att rekrytera nya medarbetare till ditt team
Vem är du som lyckas?
 • Du har arbetet med försäljning under ett par år och redo för nästa steg i karriären
 • Du drivs av att själv kunna påverka din egen lön och trivs i ett högt tempo
 • Du har förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare till att bli toppsäljare
 • Du behöver inte ha tidigare varit ledare men du har ledaregenskaper och lever efter våra värderingar
Bra att veta om rollen:
 • Vi arbetar söndag- torsdag på eftermiddag och kvällstid
 • Ett prickfritt belastningsregister hos polisen är ett krav
 • B-körkort krävs
Vad du kan förvänta dig?

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och spännande arbete som ger dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll såväl som personligt. Vi firar framgångar tillsammans med både säljresor och kickoffer. Givetvis är det viktigt att du får rätt förutsättningar för att kunna bli riktigt bra i din nya roll. Därför erbjuder vi dig som vill satsa på din framtid tillsammans med oss ett stort utbildningspaket och ledarskapsprogram.

Du kommer arbeta nära din fantastiske Regionala försäljningschef Robin Eriksson, som inte bara har ett huvudansvar för din introduktion, utan ständigt kommer motivera och inspirera dig till att nå nya höjder.

Ansökan

Vi vill att du i din ansökan skickar med CV och personligt brev. Ansökningarna kommer vi gå igenom löpande, men sista ansökningsdag är den 4/2. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Karin Ardbo, karin.ardbo@sectoralarm.se, 072-988 94 28.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Karin Ardbo
Telefon 031-809530
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 4 feb 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.