Säljare på heltid i Umeå

Säljare på heltid i Umeå

Sector Alarm letar efter nya stjärnor som vill växa och komma framåt i karriären. Kanske har du nyligen gått ut skolan och letar efter ditt första riktiga jobb? Eller är du redo att utvecklas och vill ta nästa steg? Testa livet som säljare hos oss och bli en del av vårt team i Umeå.

Tjänsten
I rollen som vår nya säkerhetskonsult på heltid, blir du en del av ett sammansvetsat, positivt och målmedvetet team, samtidigt som du är med och bidrar till att familjer får ett säkrare och tryggare hem. Rollen innebär framför allt försäljning men även service och rådgivning där du tillsammans med dina kollegor söker upp nya kunder för att boka och genomföra kundmöten.

Du kommer ha ett nära samarbete med både vårt befintliga team samt vår säljchef Viktor som dagligen kommer vara med ute på fält och på kundmöten för att stötta, peppa och följa din utveckling hos oss. Självklart erbjuds du även utbildning och upplärning, då vi satsar på dig och din utvecklingspotential!

Gillar du att sova ut på morgonen så kommer du att trivas bra med våra arbetstider! För att möta våra kunder på bästa sätt så jobbar vi från 14:00 - till ca 22:00 samt är lediga på fredagar och lördagar.

Vem är du?
Är du målmedveten och vill ta dig fram snabbt? Då kan Sector Alarm vara platsen för just dig att växa på! Vi letar efter personer som bestämt sig för att lyckas och bli bäst på det de gör.

Vi söker dig som brinner för försäljning och som drivs av att utmana dig själv. Som person sprider du härlig energi samt är social och utåtriktad. Vi ställer inga krav på att du ska ha jobbat med försäljning tidigare, utan vi ser till din personlighet och inställning. I kombination med din rätta inställning och vår upplärning samt utbildning kommer du att utvecklas och få erfarenhet för livet!

Förutom att du behöver vara flexibel med arbetstiderna kräver vi att du klarar av det svenska språket i både tal och skrift, då tjänsten innefattar kontinuerlig kundkontakt. Eftersom vi arbetar med säkerhet är det likaså viktigt för oss att du är prickfri i polisens belastningsregister.

Ansökan
Vad roligt att du vill söka tjänsten som säljare! Urval och intervjuer sker löpande så tveoa inte på att skicka in din ansökan till oss redan idag!

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Sofia Fardmark på 0709157418 eller via sofia.fardmark@sectoralarm.se
Mer info
Kontaktperson Sofia Fardmark
Telefon 031-809530
Område Umeå
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 29 sept 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.