Nästa stjärna inom kundtjänst?

Nästa stjärna inom kundtjänst?

Är du serviceinriktad och vill arbeta med ett härligt gäng kollegor? Har du arbetslivserfarenhet inom kundtjänst eller liknande? Då är denna tjänst klockren för dig! Sök redan idag då den ska tillsättas omgående.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en kundtjänstmedarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kundföretaget. De första 6 månaderna är du anställd av oss och om allt har fungerat bra blir du därefter anställd direkt hos kundföretaget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att ta emot inkommande samtal och mail från privatpersoner och företag. Din uppgift är att besvara deras ärenden som vanligtvis handlar om fakturafrågor, leveranser eller om kundens e-tjänster.

Vi söker dig som

har tidigare arbetslivserfarenhet inom kundtjänst eller av liknande arbete. Vi ser gärna att du är van vid att arbeta med telefon och dator som arbetsverktyg.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss.

För denna tjänst ser vi att du är service minded och flexibel för att ge bästa service till kunderna. Då arbetsbelastningen ibland blir hög vill vi även att du är stresstålig. För att du ska trivas och passa in med dina kollegor ser vi att du är en lagspelare.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 12 okt (20 dagar kvar)