Chaufförer med CE-kort sökes för sommararbete hos Sandahls Goods & Parcel!

Chaufförer med CE-kort sökes för sommararbete hos Sandahls Goods & Parcel!

Vi söker nu serviceinriktade chaufförer som vill jobba på vägarna i sommar! Låter detta intressant? Läs vidare så berättar jag mer!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Sandahl Goods & Parcels räkning chaufförer. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under hela perioden.
Du utgår från Umeå och körningarna sker främst dagtid. Körningarna går främst inom Umeå med omnejd, men Sandahl Goods & Parcels täcker även området Skellefteå i norr, Örnsköldsvik i söder och Lycksele i väst.

Arbetsuppgifter

Som chaufför kommer du att lasta och lossa gods som kommer in till företagets terminal och sedan leverera detta till kund. Du blir tilldelad körningar och dom är vanligtvis inom Umeå med omnejd. Du kommer främst arbeta dagtid med ett par få undantag.

Vi söker dig som

Har CE-kort, ADR-utbildning, YKB samt truckkort. Du talar svenska obehindrat då kontakten med kunder kräver detta. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av yrket.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:
Som person är du serviceinriktad och ser alltid till kundens bästa. Du har ett genuint intresse för branschen, är framåt och nyfiken.

START: Juni, vecka 26
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Parallellt med invigningen av Botniabanan 2010, invigdes även Umeås nya kombiterminal, NLC Terminal. Terminalen ägs av Trafikverket och arrenderas av det kommunala bolaget INAB - Infrastruktur i Umeå AB.

I augusti 2015 fick Sandahls Goods & Parcel AB, på uppdrag av INAB, förtroendet att sköta drift och underhåll på terminalen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 19 juni 2020 (25 dagar kvar)