Depåansvarig

Depåansvarig

Dina arbetsuppgifter
Är du intresserad av service, trafiksäkerhet och arbetsmiljö? Då kanske du passar som depåansvarig på vår depå i Umeå.

I rollen som depåansvarig är det du som är "spindeln i nätet". Du kommer att se till att samordna våra tjänster till våra kunders behov på ett professionellt sätt. De administrativa arbetsuppgifterna innefattar till exempel orderläggning, fakturafrågor, offertläggning, telefon-/kundsupport, beställning av material samt transportplanering. Förutom detta ska du även kunna leda vårt arbete vid etableringar i trafikmiljö, så som utställningar och avstängningar, men även det dagliga arbetet på depån.

Vi söker dig som har arbetserfarenhet från anläggnings-/uthyrningsbranschen och som har förmågan att kombinera kundmottagande med administrativt ansvar och support. Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter förut, har erfarenheter av ledarskap, trafikverkets kravkurser 1-3, är insatt i uthyrningsbranschen eller arbetat med vägarbeten. Som person är du självgående med en utmärkande förmåga att ta initiativ och skapa struktur. Du har en fallenhet för ordning och reda, tänker proaktivt, är lösningsorienterad och nytänkande som alltid vill ligga steget före. Du trivs i en roll där du har stort ansvar. Du arbetar systematiskt, är flexibel, social, stresstålig, serviceorienterad och mycket engagerad i ditt arbete.

Krav:
 • God datorvana, erfarenhet från Microsoft Office paket och Monitor, MCS eller liknande ERP system
 • Arbetserfarenhet från anläggnings-/uthyrningsbranschen
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
 • B-C kort
 • Du har en avslutad gymnasial utbildning
Meriterande:
 • Tidigare dokumenterad erfarenhet av ledarskap
 • Att du gått Trafikverkets kravkurser nivå 1, 2, 3A och 3B, är SIK-certifierad
 • Körkort BE
 • YKB
 • Truckkort A och B samt förarbevis för hjullastare
 • Skylift/fallskyddsutbildning
 • Fordonsmonterad kran
Mer info
Kontaktperson Tomas Boväng Depåchef region norr
Telefon 072-2025888
Email Mejla Tomas Boväng Depåchef region norr
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saferoadtraffic.se/
Sista ansökningsdag 6 aug (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SAFEROAD Sverige AB
Är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vår vision är att vara en komplett leverantör av produkter - vara eller tjänst - till våra kunder. Verksamheten omfattar; utveckling, tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom vägsektorn. Våra skylt- och trafiksäkerhetsprodukter är väl inarbetade och bidrar till säkrare och bättre trafikmiljö. Vi vill vara nära våra kunder för att kunna erbjuda service och kunskap. Vi har idag försäljningskontor och depåer på 13 orter i Sverige.

I Sverige finns det nio olika Saferoadföretag som tillsammans representerar ett brett produktutbud inom trafik och offentlig miljö. Till exempel: skyltar, vägmarkering, väg- och broräcken, vägtrummor, geosynteter, produkter för offentlig miljö och belysningsstolpar.