Konsult inom Omgivningspåverkan inom mark & anläggning till Sweco

Konsult inom Omgivningspåverkan inom mark & anläggning till Sweco

Är du en förtroendeingivande person med en god förmåga att hantera olika typer av människor och som söker nya utmaningar? Sweco söker just nu dig som vill arbeta med att säkra diverse byggprojekt, från mindre till större projekt! Hos Sweco erbjuds du en dynamisk och snabbrörlig arbetsmiljö och du ges stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling där ditt driv och nyfikenhet värderas högt. Nu söker vi Dig som skulle vilja arbeta med omgivningspåverkan, oavsett om du är erfaren eller bara har några års erfarenhet eller är nyutexaminerad. Möjlig stationerings ort är Umeå, Luleå eller Skellefteå. Välkommen till teamet! Så skicka in din ansökan redan idag.

Din kommande roll

I tjänsten som Konsult inom Omgivningspåverkan inom mark & anläggning hos Sweco kommer du tillsammans med Swecos ingenjörer, arkitekter och miljöexperter verka för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer handla om att säkra byggprojekt så att det kan genomföras med minsta möjliga påverkan på tredjeman avseende vibrationer, luftstöt och bullerstörningar. Du kommer att vara Swecos ansikte utåt gentemot entreprenör och tredjeman och till hälften av tiden befinna dig ute på projekten och till hälften arbeta administrativt. Du ska agera objektivt i din roll, medla och företräda bägge parternas intresse i byggprojekten.

Arbetsuppgifterna innefattar att:
  • Upprätta riskanalyser avseende vibrationsalstrande arbeten
  • Utföra besiktningar, vibrationsmätningar och sammanställa underlag till utredningar
  • Uppdragsleda eller handlägga i projekt, beroende på din erfarenhet och storlek på projekt
  • Vara rådgivare gentemot byggherre, entreprenör och tredjeman
  • Utvärdera projekten och sammanställa resultaten
Du kommer ges goda möjligheter till att få ta stort eget ansvar inom området omgivningspåverkan, vara drivande i både mindre och större projekt, samt lära dig mängder från seniora och erfarna kollegor. Beroende på vad du själv är intresserad av kan du gå vidare inom Sweco och arbeta både brett eller som specialist. Du banar vägen för din egen utveckling!

Dina erfarenheter

Vi ser gärna att du är bergs-/byggnadsingenjör eller har motsvarande kunskap och erfarenhet. Du har en förståelse för och kännedom om byggnader och anläggningars uppbyggnad. Har du erfarenhet av bergsprängning eller sprängteknik så är det ett plus men inget krav. I denna tjänst är det ett krav är att du till fullo behärskar svenska språket i tal och skrift samt har B körkort.

Om dig

Som person är du kvalitetsmedveten, affärsmässig och strukturerad i ditt angreppssätt. Du kan organisera och prioritera aktiviteter på ett effektivt sätt samt sätta upp och hålla deadlines. Du är van att ta ansvar för din uppgift på ett självständigt sätt och driva dina processer vidare samtidigt som du arbetar bra med andra människor. Du behöver ha en hög social kompetens och god personkännedom samt tycka om att möta människor i deras vardag. Du tycker om att arbeta i grupp och vill utveckla dig vidare.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 14 apr (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.