SERVICETEKNIKER UMEÅ / SKELLEFTEÅ

SERVICETEKNIKER UMEÅ / SKELLEFTEÅ

Din roll
  • STILL söker en utekörande servicetekniker i Umeå med omnejd.
  • Tillsammans med övriga tekniker är din främsta uppgift att säkerställa driften hos våra kunders truckflottor genom att serva, reparera och underhålla truckar.
  • Genom att förse våra kunder med spetskompetens inom el, diesel, hydraulik och mekanik ser vi till att hålla våra truckar rullande och på detta vis bidra till att nå högsta möjliga effektivitet och prestation i kundens verksamhet.
Dina styrkor
  • Du som söker har tidigare arbetat som servicetekniker i branschen eller med fordon i en teknisk miljö och vi ser gärna att du har arbetat med detta några år.
  • Du har en god servicekänsla, är noggrann och ansvarstagande.
  • Då arbetet innefattar en del arbete i datoriserade system krävs det även att du har god datorvana.
Var med och avgör matchen
Spela i den högsta divisionen: STILL är en ledande leverantör av skräddarsydda intralogistiklösningar. Bli en del av vårt topplag och bege dig ut på spelplanen för att imponera på våra kunder världen över tillsammans med ca 9 000 kollegor. I jakten på innovativa lösningar spelar alla positioner hos oss en avgörande roll. Du kan se fram emot varierande arbetsuppgifter, ett öppet klimat och stor frihet att bidra med idéer som driver företaget mot ytterligare framgångar. Hos oss kombinerar vi eget ansvar med engagerade områdes- och landsöverskridande samarbeten. På vägen mot lösningar och tjänster med enastående kundfördelar har vi modet att slå in på nya vägar. För det behöver vi starka lagspelare som uppnår gemensam toppform. Låt oss vinna matchen tillsammans!

Vi letar efter key players, är du intresserad?
Välkommen med din ansökan, personligt brev med meritförteckning till cecilia.bohman@still.se.

Frågor besvaras av Regional Servicechef Öst, Mikael Würtz, +46 733 942 555, mikael.wurtz@still.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.still.se
Sista ansökningsdag 1 jan 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

STILL är ett av världens största truckföretag med säte i
Hamburg, Tyskland. Koncernen är ledande inom utveckling och produktion av högkvalitativ materialhanteringsutrustning och erbjuder sina kunder helhetslösningar. STILL Sverige AB, beläget med huvudkontor i Malmö, är ett helägt dotterbolag till STILL GmbH med ansvar för försäljning och service av koncernens produkter på den svenska marknaden.
Bolaget har växt kraftigt de senaste åren, tack vare stora försäljningsframgångar inom nyproduktion och eftermarknad. Den starka expansionen fortsätter och STILL
Sverige AB omsätter idag 430 MSEK i en organisation med 95 anställda.
Besök gärna www.still.se