Servicetekniker / Mekaniker

Servicetekniker / Mekaniker

Vill du ha ett omväxlande, flexibelt och ansvarsfullt arbete? Sök till oss!

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete som sker i huvudsak på vår verkstad i Hössjö, men fältjobb kan förekomma. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att kunna lösa problem själv och kunna arbeta självständigt. Du har ett stort intresse och engagemang för att vilja utveckla dig själv och våra produkter.

Arbetsuppgifterna består av att utföra service, felsöka och reparera maskiner. Uppgifterna varierar i komplexitet och tidsomfattning och tar från några timmar till några dagar. Du ska ha god samarbetsförmåga och i många avsende vara vårt ansikte utåt.

Kvalifikationer:
Vi vill att du har erfarenhet av likvärdigt arbete och kunskaper med reparationer av maskiner. Körkort B är ett krav BE och C-kort extra merit.

Tjänsten är tillsvidare, med en provanställning.

Information om tjänsten ges av Per-Olov Larsson 070-6067330

Ansökan skickas till: asa.jonsson@larssonmaskin.com

Sista ansökningstid: 30 november
Mer info
Kontaktperson Per-Olov Larsson
Telefon 070-606 73 30
Email Mejla Per-Olov Larsson
Område Umeå
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://larssonmaskin.com
Sista ansökningsdag 24 dec 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SO Larsson Maskin AB arbetar med försäljning av entreprenadmaskiner, grönytemaskiner mm till bland annat kyrkogårdar, kommuner, bostadsföretag och entreprenörer i Västerbotten och Norrbottens län. Säljer och levererar maskiner i hela Sverige men i huvudsak från Västernorrland och norrut. Företaget är stationerat i Hössjö, strax utanför Umeå.