Store Manager

Store Manager

Är du en erfaren butikschef som kan driva vår nya SKECHERS koncept butik? Kan du leda din butik och dina anställda till topp-prestanda?

Skechers växer snabbt och i November öppnar vi den 14:e svenska SKECHERS butiken i Shopping Centret Avion, därför söker vi en engagerad och erfaren Store Manager som kan se till att vi får en bra start och att butiken blir en succé.

Med hänvisning till vår Districts Manager kommer du att ansvara för att hantera och utveckla din SKECHERS butik. Din viktigaste uppgift är att driva försäljning och utveckla och motivera dina anställda, så att ni tillsammans kan realisera den potential som vi vet att butiken har. Du måste se till att du behåller en stark försäljnings- och serviceprestanda, och att ni tillsammans alltid strävar efter att skapa framgång baserat på dagliga och månatliga mål.

Vi förväntar oss att du är en del av teamet och att du aktivt deltar i arbetsuppgifterna på golvet dagligen. Du är inställd på butikens arbetstid inklusive helgpass varannan helg och det är naturligt för dig att vara i butiken när det gäller t.ex. till Black Friday osv.

Tjänsten innefattar administrativa uppgifter såsom skiftplanering och månadsrapporter. Du får utbildning i och stöd för SKECHERS -produkter, vårt koncept och våra affärsprocedurer - och vi förväntar oss att du ser till att ditt säljteam också har en hög produktkunskap och följer våra riktlinjer.

Om dig:
Du kommer med en gedigen erfarenhet som butikschef, gärna inom sko- eller sportbranschen. Du är bra på att ta kontakt med kunder och lyssna på deras behov och du brinner för att ge den bästa upplevelsen när de är i din butik.

Som ledare är det naturligt för dig att motivera och inspirera ditt team så att ni tillsammans når bästa resultat. Vi förväntar oss att du naturligt ingår i teamet och att du dagligen är aktivt delaktig i arbetsuppgifterna på golvet.

Dessutom är det viktigt för oss att:
  • Du är positiv och tillmötesgående med god energi och entusiasm.
  • Du tar initiativ och bidrar med idéer om hur vi kan säkerställa ännu mer tillväxt.
  • Du är bra på att planera och prioritera i förhållande till driften av din butik.
  • Du är stolt över att ha en ren och trimmad butik.
  • Du har förmåga och vilja att agera inom ett väl definierat butikskoncept.
  • Du har ett naturligt intresse av att få stor produktkunskap och vara ambassadör för SKECHERS breda utbud av fantastiska produkter.
  • Du är bekant med skiftschema och kassasystem. Vi använder DdD och SameSystem.
Vi erbjuder:
Du kommer att ingå i ett framgångsrikt internationellt företag i snabb utveckling, och kommer att arbeta med ett av världens största skomärken. Vi driver butiken utifrån ett starkt koncept, där grunden läggs för att du och ditt team ska lyckas.
  • Goda karriär- och utvecklingsmöjligheter i form av kompetensutveckling inom ledning, försäljning och produktutbildning.
  • Grundliga utbildningar som säkerställer att du klarar av att lösa dina mångsidiga uppgifter såsom försäljning, koncepthantering, lager- och lagerhantering, bemanningsplanering, rapportering/budgetuppföljning, personalrekrytering och utveckling.
Intresserad?
Om du vill bli vår nya kollega hoppas vi att du skickar in din ansökan och CV så snart som möjligt via länken. Mer information om jobbet kan fås av District Manager Jenny Kristiansson vi mail på

jkr@skechers.se

Vi ser fram emot att höra av dig!

Andra jobb
Vi söker även en Assisterande Store Manager och säljare till butiken, Du hittar länken här https://www.skechers.se/jobs
Mer info
Kontaktperson Jenny Kristiansson
Email Mejla Jenny Kristiansson
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 nov 2022 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SKECHERS är det 3: e största skovarumärke i hela världen. Med över 4300 konceptbutiker globalt erbjuder SKECHERS ett brett urval inom livsstils- och prestandaskor för män, kvinnor och barn. I Norden distribueras SKECHERS av det danska företaget Sports Connection ApS. Idag finns över 170 shop-in-shops samt nära 60 konceptbutiker i Danmark, Sverige, Norge, Finland och norra Tyskland Antalet förväntas öka under de närmaste åren. Dessutom säljs SKECHERS varumärket i ett starkt nätverk av återförsäljare i sko - och sportbranschen i hela Norden.