Assistant Store Manager

Assistant Store Manager

Vill du vara med på en fantastisk resa med SKECHERS? Brinner du för försäljning, service och nöjda kunder? Så du kanske är vår nya Assisterande Store Manager.

SKECHERS växer snabbt och i November öppnar vi den 14:e svenska SKECHERS butiken på Shopping Centret Avion, därför söker vi en engagerad och erfaren Assisterande Store Manager som älskar sport, mode och skor.

Skechers Stores har gjort en otrolig resa under de senaste fem åren. Vår affärsplan har visat sig vara helt rätt. Vi har primärt haft fokus på två saker - våra produkter och våra medarbetare. Som en del av organisationen i Skechers Stores kan du i hög grad få ansvar och uppgifter som du brinner för och inte minst vara en del av ett fantastiskt team. Hos Skechers vet vi att våra medarbetare gör stor skillnad!

Som anställd hos Skechers är du med och ansvarar för butikens resultat, vilket innebär allt från lagerhållning, visuella standarder och försäljningssiffror. Det är därför viktigt att du är bra på att behålla fokus, att du kan hålla överblicken och att du har erfarenhet inom butik. Vi söker dig som är full av energi och motivation - som ser dig själv som en stark profil och med stor vilja att lyckas! Du är en viktig del av teamet i butiken och din roll på golvet är helt avgörande.

Arbetsområden:
  • Ge våra kunder en bra shoppingupplevelse
  • Du följer och jobbar efter butikens/konceptets visuella standard
  • Delta aktivt i butikens operationella drift
  • Lagerhantering
Kvalifikationer:
  • Erfarenhet från skobutik är en fördel. Att du älskar retail är en självklarhet.
  • Känsla för kommunikation och affärsmannaskap
  • Förmåga att ta nya initiativ och visa stort ansvar
  • Stort intresse för skor
  • Lagspelare och god kommunikatör
  • Och framför allt värdesätter vi att du har stort och positivt engagemang!
Anställningsform
Tjänsten är en anställning på 30 timmar i veckan - start enligt överenskommelse.

Vi har kollektivavtal med Handels/Svensk Handel.

Interesserad?
Om du vill bli vår nya kollega hoppas vi att du skickar in din ansökan och CV så snart som möjligt via länken. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Vid frågor om tjänsten kan du kontakta district manager Jenny Kristiansson via mail:
jkr@skechers.se
Mer info
Kontaktperson Jenny Kristiansson
Email Mejla Jenny Kristiansson
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 nov 2022 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SKECHERS är det 3: e största skovarumärke i hela världen. Med över 4300 konceptbutiker globalt erbjuder SKECHERS ett brett urval inom livsstils- och prestandaskor för män, kvinnor och barn. I Norden distribueras SKECHERS av det danska företaget Sports Connection ApS. Idag finns över 170 shop-in-shops samt nära 60 konceptbutiker i Danmark, Sverige, Norge, Finland och norra Tyskland Antalet förväntas öka under de närmaste åren. Dessutom säljs SKECHERS varumärket i ett starkt nätverk av återförsäljare i sko - och sportbranschen i hela Norden.