Privatmarknadschef till SEB i Umeå

Privatmarknadschef till SEB i Umeå

SEB är en ledande nordeuropeisk finansiell koncern med internationellt perspektiv. Vi tillhandahåller finansiella tjänster för företag, institutioner och privatkunder. Vi vill bidra till hållbar tillväxt och göra skillnad för våra kunder, aktieägare, medarbetare och samhället i stort. Genom vår expertis och höga servicenivå skapar vi möjligheter för våra kunder att fatta välgrundade beslut så att de kan förverkliga sina affärsambitioner och mål. Nu och för framtiden.
Det här är tjänsten för dig som vill jobba med kund, affär och ledarskap. SEB Umeå verkar på en expansiv marknad med framtidstro. I september flyttar hela kontoret med tjugo medarbetare till moderna och ändamålsenliga lokaler vid älven. Där får vi ännu bättre förutsättningar att leverera rådgivning i världsklass.
Om jobbet Som privatmarknadschef i SEB ansvarar du för att utveckla såväl medarbetare som kundrelationer, med ett tydligt resultatansvar. Teamet på privatsidan är fem personer, så det innebär att du själv också träffar kunder i rådgivningsmöten och bygger långsiktiga relationer. Du säkerställer att teamet på privatsidan arbetar enligt vår metodik för hållbar rådgivning och att försäljningen baseras på kundernas identifierade behov. Du arbetar proaktivt med ditt eget nätverk, både internt och externt i syfte att öka vår affär och attrahera de bästa medarbetarna och kunderna.
Vem är duFör att lyckas med uppdraget behövs ett ledarskap som präglas av glädje, affärsdriv och stort affärsmannaskap. Du är en prestigelös teamspelare som är bra på att samarbeta med samtliga yrkesroller på kontoret. Du ser förändring som en möjlighet och vill vara med i den digitala omställning SEB gör just nu. Genom involvering och engagemang skapar du genomförandekraft och stolthet i ditt team. God social kompetens är en förutsättning för att lyckas i rollen. Tjänsten kräver en SwedSec licens för rådgivare (inklusive certifiering försäkringsförmedling och bolånelicens) och det är meriterande om du redan har en.
Vad vi erbjuder Vi erbjuder ett roligt, omväxlande och utvecklande arbete med daglig närhet till bankens kunder och samarbetspartners samt kollegor i flera olika roller. Kontoret präglas av en trevlig stämning där vi är rädda om varandra och har roligt tillsammans både på och utanför jobbet. Alla har en vilja att göra affärer och har en mycket hög kompetens inom alla grupper.
Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career
På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer. Bra personer känner ofta bra personer! - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet. Välkommen med din ansökan!Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, men senaste datum för ansökan är den 1 juni. Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kontorschef Jane Axelsson, på telefon 076-125 69 34 eller mejl jane.axelsson@seb.se
SEB Sverige har en omplaceringsskyldighet, varför denna tjänst kan komma att tillsätts genom omplacering.

Since our start 160 years ago, SEB has been guided by a strong belief that entrepreneurial thinkers combined with innovative companies are needed to create a better world. We are here to enable them to achieve their ambitions and succeed in both good and difficult times. We are the business engine of the bank, providing the financial expertise our organizational and private customers rely on. We do so with focus on our customers' needs, commitment to quality and trust, and an entrepreneurial mindset to continually improve our services. Read more: https://sebgroup.com/
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)