Fältsäljare

Fältsäljare

Fältsäljare av IT-lösningar
Norrland

Vi söker någon med analytisk förmåga som har ett stort intresse av att effektivisera bilverkstadsindustrin. Är det du?

Midland AB är ett svenskt dotterbolag till det kvalitétstillverkande oljebolaget Midland Schweiz som har funnits sedan 1880. Sedan 2015 tillhandahåller Midland AB utöver olja ett mycket effektivt och lönsamt IT-system vid namn Midman, för att öka lojaliteten från servicekunder och fordonsköpare till serviceverkstaden. IT-lösningen har visat sig vara mycket framgångsrik och är under stark tillväxt. Där av söker vi ny en distriktsansvarig säljare för att hjälpa våra kunder i norr som skall sälja både smarta IT-lösningar och högkvalitativ smörjolja.

Arbetsuppgifter
Som säljare tillhandahålls du redan befintliga kunder men skall aktivt arbeta med nykundsbearbetning. Du driver dina egna projekt och har kontunerliga avstämningar med din chef. Besöken skall vara kvalitativa och det är extra viktigt att du har genomfört en gedigen behovsanalys samt är väl strukturerad och analytisk inför varje kundbesök.

Tjänsten innebär klassisk fältförsäljning, där du större delen av arbetsveckan är ute hos kunderna och genomför kvalitativa kundbesök. Kunderna består av bilverkstäder. Produkterna som du säljer har ett högt affärsvärde genom kvalité och garanti.

Vi erbjuder
Som säljare hos oss befinner du dig i en mycket prestigelös och platt organisation, där varje individ är en viktig kugge i vår fortsatta expansion. Du kommer att få genomgå en väl utformad internutbildning, där du lär dig både produkter och hur försäljningsprocesserna ser ut inom bolaget. Du kommer göra sambesök med redan befintliga säljare och få all den stöttning som krävs för att lyckas. Kontinuerligt har säljarna en tvådagars utbildning varannan månad samt övriga träffar inom bolaget gällande uppstarter och kickoffer. Hos Midland är det oerhört viktigt med teamkänsla. I rollen ingår även:
  • Tjänstebil
  • Sex veckors semester
  • Pensionsavsättningar och övriga förmåner
  • Stabil grundlön med provision utan tak på allt som du säljer
Din profil
Vi söker en analytisk, driven och självgående säljare. Du kommer med stor frihet under ansvar att själv påverka resultat och utveckling av långsiktiga kundrelationer. Du har stora kunskaper inom behovsinventering och är en god lyssnare. Du bidrar med kreativa lösningar och visar engagemang som skapar förtroende och tillit hos våra kunder.

Kravprofil
För att trivas och att lyckas hos oss ser vi att du uppfyller våra önskemål nedan:
  • Engagerad i våra kunders affärer och lönsamhet.
  • Du har fältkännedom och trivs med resor samt hotellövernattningar.
  • Du har minst 3 års dokumenterad och framgångsrik säljerfarenhet på fältet.
  • Meriterande om du har säljerfarenhet till fordonsverkstäder eller sålt fordonsrelaterade IT-lösningar.
Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194.

Välkommen med din ansökan!

Midland är en etablerad uppstickare med en hög tillväxttakt. Vi är specialiserade på avancerade tjänster och produkter för personbilsverkstädernas smörjmedelsbehov. Midland är första oljemärket som certifierar bilverkstäder för miljöarbetet med återvinning av spilloljor. Midland AB har sedan starten 2004 utvecklat samarbete med bland andra Subaru, Suzuki, Baotian, Kymco och Isuzu. Affärsområdet Midman med IT-tjänster växer nu snabbt. IT-områdets fokus är att skapa högre lojalitet från servicekunderna till verkstad och serviceintervaller. Midland AB är dotterbolag till tillverkaren Midland Schweiz som etablerades 1880.

Läs mer på www.midlandoil.se samt www.midlandoil.se/midman-info/

Sökord: Säljare, Utesäljare, Area Manager, Area Sales Manager, Distriktsäljare, Regionsäljare, Konsulent, Bilverkstad, Fältsäljare, Fordon
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 1 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!