Servicetekniker/Transportbandsvulkare

Servicetekniker/Transportbandsvulkare

Detta söker vi:
Vi söker dig som har erfarenhet från
servicebranschen, god fysik och mekanisk bakgrund. Då du kommer att arbeta mot kunder är det viktigt att du är noggrann, effektiv samt serviceinriktad då kunden står i
fokus.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tjänsten kommer tillsättas löpande enligt överenskommelse, så sök redan idag.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där du både arbetar inne på vår verkstad och monterar transportband ute på fält.
Rubber Company AB lägger stor vikt på intresse för att lära, samt engagemang för att utveckla dig själv och våra produkter.Meriterande är om du har certifikat heta arbeten, truckkort och plattformsutbildning.

Information om uppdraget:
I din roll som servicetekniker/transportbandsvulkare så erbjuder vi ett stimulerande och fritt arbete under eget ansvar. Du kommer att utgå från vår avdelning i Umeå med både inplanerade och akuta uppdrag. Arbetsuppgifterna innebär mestadels montage, ombyggnad och reparationer av transportörer/transportband ute hos våra kunder. Tjänsten består även av tillverkning av plast och gummidetaljer efter ritning på vår verkstad.

Vid frågor angående tjänsten kontakta.Fredrik Bogren070-6675313
Mer info
Kontaktperson Fredrik Bogren
Telefon 070-6675313
Email Mejla Fredrik Bogren
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rubberco.se
Sista ansökningsdag 8 feb (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rubber Company AB är ett genuint ISO-certifierat familjeägt företag som grundades 1923. Vi servar stenindustrin, pappersindustrin, träindustrin och livsmedelsindustrin med bl.a. industrigummi och transportband.