Ta nästa steg som Junior Projektledare hos Rototec!

Ta nästa steg som Junior Projektledare hos Rototec!

Det här är tjänsten för sig som är redo för nästa steg. För dig som har ett driv och en naturlig pondus att ta på dig nya ansvarsområden. Här får du ta med dig din erfarenhet ifrån bygg eller anläggning och använda den på ett mer övergripande plan.

Vi har inga krav på utbildning, om du kommer med rätt inställning hjälper vi dig att lyckas i rollen! Läs vidare och skicka in en ansökan direkt då vi går igenom urvalet löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Rototecs räkning en junior projektledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Rototec. Deras önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till ansvarig rekryterare eller info@professionalsnord.se.

Rototec har idag verksamhet i hela norden. För att ta ännu fler marknadsandelar letar de nu efter dig som vill växa in i rollen som projektledare för norra Sverige med utgångspunkt i Umeå. Ni blir två kollegor på kontoret i Umeå.

Denna tjänst har stor portion frihet under ansvar och du kan styra dina egna dagar med förutsättning att arbetet genomförs. Resor förekommer då du besöker projekten på plats, vilket innefattar Umeå med omnejd men även platser som Vemdalen eller Gällivare. Inledningsvis får du som nyanställd en introduktion på plats i Stockholm för att du på bästa sätt ska komma in i rollen. I Umeå har du en erfaren kollega som kan stödja dig i början av anställningen.

Arbetsuppgifter

Det här är en bred roll där du ser till att bergvärme-projekten genomförs på ett så effektivt och lönsamt sätt som möjligt. Ofta utförs arbetet på en större byggarbetsplats. Under projektets gång är det du som ser till att ditt team och underentreprenörer har de bästa förutsättningarna för att driva projekten i mål. Det kan innebära att du löser praktiska problem som uppstått eller själv hoppar in och till exempel gör en utmätning. Du har daglig kontakt med underentreprenörer och beställare för att samordna arbetet.

Umeåkontoret är idag en mindre verksamhetspunkt med stor tillväxt där rätt person har möjlighet att vara med och påverka och bli en nyckelperson för Rototecs framtid i Norrland. Detta innebär att du även till vis del kommer att behöva engagerad dig i det dagliga arbetet och hjälpa till där det behövs. Det kan innefatta inköp av material och lagerinventering, du kan även behöva hoppa in i andra roller och lösa lokala problem som kan ligga utanför din arbetsbeskrivning.

Dina dagar kan alltså bestå av:
  • Tidsplanering
  • Strukturera utförandet av projekten
  • Upphandling av underentreprenörer och samordning mellan berörda parter
  • Byggmöten
  • Dokumentation
  • Slutbesiktningar och uppföljning av projekt
Vi söker dig som

Har erfarenhet ifrån bygg, anläggning eller på annat sätt vet hur en större entreprenad eller byggarbetsplats fungerar. Kanske kommer du som yrkesarbetare från entreprenad, bygg eller installationsbranschen. Det är meriterande om du redan nu har testat på en ledande roll. Svenska och engelska krävs i din kontakt med medarbetare och kunder.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Rototec. Du är en problemlösare och har en förmåga att planera och strukturera projekten efter rådande omständigheter. Du har ett affärsmässigt tänk där du ser företagets bästa samtidigt som du är prestigelös och kan hoppa in där det krävs. Vidare tror vi att du har skinn på näsan och vågar ta beslut och stå på dig när det behövs.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Tobias lind

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Rototec är en mångsidig arbetsgivare som sysselsätter experter inom bygg- och geoenergibranschen. Rototec präglas av en stark företagaranda och en "allt är möjligt"-attityd. Vår organisation är platt och medelåldern bland personalen är 37 år.

Vi på Rototec vill skapa en hållbar framtid för kommande generationer. Vi är ett ledande företag i Europa inom förnybar energi. Arbetet hos Rototec är givande då vår affärsverksamhet minskar behovet av energilösningar som är beroende av fossila bränslen och därför skadliga för miljön. Våra medarbetare är relativt unga och arbetskulturen är därmed energisk och innovativ. Jämlikhet och gott bemötande genomsyrar organisationen oavsett ålder, kön, religion eller etnisk bakgrund. Detta är viktigt för oss såväl vid rekrytering samt i kontakter med våra kunder och underleverantörer i det dagliga arbetet.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 11 dec 2019 (2 dagar kvar)